Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σταύρου: «Δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία της πίεσης του πρωταθλητισμού»

Σταύρου: «Δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία της πίεσης του πρωταθλητισμού»

0
staurou
Dodekanisos

Το να πλασαριστεί στην πρώτη 6αδα της φετινής Α’ κατηγορίας θα είναι ο στόχος για τον Κλεάνθη Παραδεισίου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της , Ανδρέας Σταύρου στο news12.gr και τον Παναγιώτη Καρπαθάκη. Μάλιστα, μας έκανε γνωστό ότι ο Ευγενικός τα έχει όντως βρει σε όλα με την ομάδα και το μόνο που μένει είναι η διαδικαστική διαδικασία με τα της Ρόδου.

Αναλυτικά:

για τους στόχους : «Ο στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, οι καιροί είναι δύσκολοι όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Κινηθήκαμε οικονομικά , δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία της πίεσης του πρωταθλητισμού. Αλλάξαμε κατά πολύ το περσινό μας ρόστερ και ο στόχος είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη 6αδα εάν τα καταφέρουμε.»

για τις μεταγραφές : «Ψάχνουμε έναν ακραίο επιθετικό , δεξί κατά κύριο λόγο και εάν προκύψει κάτι όσον αφορά τα στόπερ θέλουμε μία λύση ακόμα.Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, αν δεν προκύψει κάτι θα βαδίσουμε με το υπάρχον υλικό.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, έχουμε συμφωνήσει με τον Ευγενικό, ανήκει στο ρόστερ της ομάδας απλώς μένουν τα διαδικαστικά.»

για το πρωτάθλημα: «Νομίζω θα είναι πιο δύσκολο από το περσινό, γιατί η κάθοδος της Ρόδου στα τοπικά και η επαναδραστηριοποίηση μελών του Συμβουλίου θεωρώ θα την κάνει ισχυρή, θα την κάνει φαβορί. Ενισχύθηκαν σημαντικά ο Ηρακλής Μαριτσών και ο Απόλλων Καλυθιών, το ίδιο πιστεύω πως θα γίνει και με τον ΔΙΑ, οι μικρομεσαίες ομάδες έχουν ήδη ενισχυθεί. Θεωρώ πως θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα,ποιοτικό δεν ξέρουμε…θα το δούμε στην πορεία.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments