Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σταθερά δεύτερος ο Φοίβος

Σταθερά δεύτερος ο Φοίβος

0
DSCN9983
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πέτυχε ο Φοίβος ο οποίος παρέμεινε σταθερά δεύτερος πίσω από τον Διαγόρα. Οι Κρεμαστενοί επικράτησαν με 4-2 του Αστέρα Μασάρων εντός έδρας, για την 17η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς αφού στο 15΄ το σκορ ήταν στο 3-0. Το 1-0 έκανε ο Αξιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δύο λεπτά αργότερα ο Θεοδοσίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ενώ στο 15΄ και πάλι ο Αξιώτης έγραψε το 3-0. Στο 19΄ ήταν σειρά του Αστέρα να απαντήσει με Κιλασίν Χ. που με πέναλτι μείωσε σε 3-1. Σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι Μασαρενοί ξεκίνησαν με γκολ μόλις στο 47΄ με τον Μίρτσεφ που μείωσε σε 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Θεοδοσίου στο 70΄ . Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους «κυανοκίτρινους» να παίρνουν το τρίποντο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κάζας (Τσέτσος, Βλάχος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Μάτσης (55’ Γιαννακόπουλος), Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Παϊζάνος, Θεοδοσίου, Τσουβαλάς (65’ Καραγεωργίου), Αξιώτης (86’ Τρέχας), Παλάζης, Μόσχος, Ταφάνι.
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Καραγιάννης, Διονυσακόπουλος, Μαυριός (63’ Πλαγγέντης), Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Καλοπήτας, Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Βασιλειάδης (76’ Κιλασίν Κ.), Μίρτσεβ (86’ Χατζημανώλης), Στογιανόφσκι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments