Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σταθερά δεύτερος ο Φοίβος

Σταθερά δεύτερος ο Φοίβος

0
foivos antimaxos fasi
Dodekanisos

Ακόμα μια εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Φοίβος και παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωτοπόρο Διαγόρα.

Σταθερά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος (πίσω από τον Διαγόρα) παρέμεινε ο Φοίβος Κρεμαστής αφού κέρδισε και τον ΑΕΡΑ με 2-1 εντός έδρας, στο πλαίσιο της 20ς αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα χάνοντας λίγο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Γαργάλη και Φιλιππάκο. Στη συνέχεια οι «κυανοκίτρινοι» ανέβασαν ρυθμό και πήραν με τα μέρος τους την κατοχή της μπάλας. Απείλησαν την αντίπαλη εστία με ορισμένα σουτ αλλά το ισόπαλο χωρίς τέρματα σκορ έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι Κρεμαστενοί ξεκίνησαν δυνατά καθώς στο 55΄ άνοιξαν το σκορ. Ο Μόσχος εκμεταλεύτηκε το λάθος του Γαργάλη και αφού πέρασε και τον Καλανδράνη εύκολα έκανε το 1-0. Στο 69΄ ο Φοίβος έκανε το 2-0 με το δυνατό σουτ του Παλάζη. Η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα δεν πτοήθηκε και λίγα λεπτά αργότερα μείωσε σε 1-2 με τον Φιλιππάκο να ευστοχεί από κοντά. Στις εναπομείναντες στιγμές της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Φοίβο να παίρνει τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Μπέκας, Τσοπανάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Μάτσης (70΄ Γιαννακόπουλος), Τσουβαλάς, Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Ταφάνι, Μόσχος, Αξιώτης, Θεοδοσίου (81΄ Τρέχας), Παϋζάνος, Παλάζης (89΄ Ντόστι)

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας (56΄ λ.τρ. Παπαβασιλείου), Ροκάι, Δανάς, Μπαράι, Τρουμπούνας (83΄ Τσαλίκης), Στεφανής, Μασάδο, Γαργάλης (59΄ Λαουδίκος), Πλύγκος, Φιλιππάκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments