Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με σούπερ Παπαδόπουλο, πέρασε από τη Μαλώνα

Με σούπερ Παπαδόπουλο, πέρασε από τη Μαλώνα

0
Dodekanisos

Χάρις στα τρία γκολ του Μιχάλη Παπαδόπουλου η Αδελφοσύνη νίκησε τον Άγιο Γεώργιο με 3-1 στο γήπεδο Μαλώνας, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο 19΄ ο Παπαδόπουλος Μ. με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Στο 35΄ ο Παπαδόπουλος Κ. με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο αδερφός του Μιχάλης με σουτ έγραψε το 0-2. Λίγο αργότερα στο 41΄ ο έμπειρος επιθετικός με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 0-3 με προσωπικό χατ τρικ. Στο 71΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Φαρμακαλή για το τελικό 1-3. Να σημειωθεί ό στο 74΄ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Χατζηδημητρίου, ενώ λίγο αργότερα την άγουσα για τα αποδυτήρια είδαν οι Φαρμακαλής και Αποστολόπουλος για έναν διαπληκτισμό που είχαν.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Αλεξίου, Λυριστής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Γιωργάς, Χατζημανώλης, Αφαντενός, Ζολτάν, Σκορδάς, Κόπελλος (66΄ Μπρισνόβαλης), Κουτσουμπάρης, Παρδαλός, Ντύρος (Καϊλάκης), Φαρμακαλής

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Χατζηδημητρίου, Λιούρας, Ταμπάκ (90΄ Ζαράρης), Τσιριγώτης (68΄ Καϊσερλή Μ.), Ζαμαντάκης, Πρωτόπαππας (82΄ Τσιαντούλας), Αποστολόπουλος, Καϋμαξής, Παπαδόπουλος Μ., Παπαδόπουλος Κ., Ντουμάζιος (75΄ Κασιώτης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments