Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σούπερ Μίρτσεβ τον οδηγεί!

Σούπερ Μίρτσεβ τον οδηγεί!

2
asteras panigira
Dodekanisos

Διπλασίασε τις νίκες του και ο Αστέρας Μασσάρων! Η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη, μετά την επιτυχία επί του Άρη Αρχαγγέλου, κέρδισε μέσα στην Κω τον τοπικό Ανταγόρα με 1 – 0 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Για μια ακόμα φορά, ο Μίρτσεβ «είδε» δίχτυα και έδωσε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του. Ο επιθετικός του Αστέρα «χτύπησε» στο 44’ όταν ο Ε. Πλαγγέντης έκανε την σέντρα και ο Μίρτσεβ μέσα από την περιοχή δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη κάνοντας έτσι το 0 – 1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 36’, ο Ανταγόρας έχασε την μεγαλύτερη τους ευκαιρία όταν ο Τσιφτσίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Τόππου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Μασσάρων τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Νικήτας (στο 85’) και Ε. Κιλασίν (στο 90’). Ο Ανταγόρας τελείωσε με δέκα παίκτες αφού στο 80’ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαρίνος.
Διαιτητής ήταν ο Φραγκιαδάκης (Ατσαλάκης, Στάμος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μπριάζνας (55′ Μέμα ), Αρκούδας, Αρβανίτης, Αποστολόπουλος, Μαρίνος , Τσιφτσίδης, Λαζαρίδης , Κλειδαράς , Σχουλλής ( 63’ Κατσαμούνδης ), Ναβροζίδης (46′ Ντεμκόλλι)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος, Σκούμπρος, Διονυσακόπουλος, Κιλασίν X., Κιλασίν Ε., Μπαϊρακτάρης ( 65′ Λαουδίκος), Νικήτας, Μίρτσεβ (82′ Λούππος ), Πλαγγέντης Γ. (46′ Χατζημανώλης Α.) Πλαγγέντης Ε., Πατσιαούρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
poniros
poniros
8 years ago

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ. ΜΗΠΩΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ;;;
ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΟ… ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΥΟ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΕΙΟΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ……….

Ροδος
Ροδος
8 years ago

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ..ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΑΝΚΣ ΟΙ 2 ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ.. ΤΥΧΑΙΟ?