Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σκύλος βούτηξε στα νερά και έσωσε ελαφάκι που πνιγόταν

Σκύλος βούτηξε στα νερά και έσωσε ελαφάκι που πνιγόταν

0
Dodekanisos

Ένας σκύλος ράτσας golden retriever βούτηξε στα νερά του Λονγκ ‘Αιλαντ, στη Νέα Υόρκη κολύμπησε και επέστρεψε με ένα μικρό ελάφι στο στόμα του, ανέφερε ο ιδιοκτήτης του.

Ο Μαρκ Φρίλι δήλωσε στο NBC ότι είχε βγει για τον πρωινό περίπατο με τον σκύλο του, τον Στορμ κατά μήκος της παραλίας, στο PJ Harbor την περασμένη Κυριακή. Ξαφνικά ο σκύλος πήδηξε στο νερό και άρχισε να κολυμπάει.

Ο σκύλος, άρπαξε με το στόμα του το ελαφάκι και το έσυρε ως την ακτή, προσπαθώντας στη συνέχεια να το επαναφέρει στη ζωή. Eίναι εκπληκτικό το ότι αφού το έβγαλε στη στεριά, άρχισε να το γλείφει και προσπαθούσε να το κάνει να κινηθεί, ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι εντάξει.

Το εντυπωσιακό βίντεο με τη διάσωση του μικρού ελαφιού που γύρισε ο Μαρκ Φρίλι κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει ήδη 5,2 εκ. views στο Facebook, ο Στορμ έχει ανακηρυχθεί ήρωας και προσκλήθηκε σε όλες τις πρωινές εκπομπές των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων.

Το ελαφάκι μετά την περιπέτεια του απολαμβάνει την ηρεμία και την φροντίδα σε καταφύγιο ζώων μέχρι να δυναμώσει και να αφεθεί ελεύθερο στη φύση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments