Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Σκοπός μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε”

“Σκοπός μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε”

0
Dodekanisos

Την άποψη του πως ο Απόλλωνας Καλυθιών μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της ‘Α Κατηγορίας εξέφρασε με δηλώσεις του στο News12.gr, ο 21χρονος μέσος των «κυανοκίτρινων» Ραφαήλ Φλεβάρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δύο λόγια για το νέο πρωτάθλημα.

«Το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πιστεύω πως θα είναι από τα πιο δυνατά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Υπάρχουν ομάδες με δυνατά ρόστερ, χωρίς ωστόσο κάποια από αυτές να αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου».

Πιστεύεις πως ο Απόλλωνας μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο;

«Νομίζω πως είμαστε από τις ομάδες, που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Η ομάδα έχει έναν καλό κορμό από την περσινή σεζόν, ο οποίος πλαισιώθηκε με καλές και προσεγμένες κινήσεις. Έχουμε φτιάξει ένα καλό σύνολο, με σκοπό να είμαστε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος».

Ποιές ομάδες θεωρείς βασικές αντιπάλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Κατά την δική μου άποψη και χωρίς να θέλω να υποβιβάσω καμία ομάδα, θεωρώ πως ο Κλεάνθης, ο Φοίβος, ο Άρης Αρχαγγέλου, ο ΔΙ.ΑΣ καθώς και η δική μας ομάδα ο Απόλλωνας Καλυθιών θα είναι από τις δυνατές ομάδες της φετινής χρονιάς».

Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει του νέου πρωταθλήματος;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να έχω ένα καλό και γεμάτο πρωτάθλημα, και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments