Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Σκασμένος» ο Μαθιός!

«Σκασμένος» ο Μαθιός!

5
mathios panagiotis
Dodekanisos

«Σκασμένος» ήταν ο Παναγιώτης Μαθιός μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τη Θύελλα Ραφήνας για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ! Η απώλεια του πέναλτι του κόστισε πολύ ψυχολογικά και ακόμα και πολύ ώρα μετά το παιχνίδι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν τα κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα! Όπως έλεγε μάλιστα μετά το παιχνίδι, την προηγούμενη του αγώνα σκεφτόταν πως αν εκτελέσει πέναλτι θα στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και την έστειλε στη δεξιά. Ο ίδιος με ανάρτηση του στο προφίλ που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα εξής:
«Κρίμα θα τελείωνε σήμερα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο… συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και συγγνώμη για την νίκη που τους στέρησα..είμαστε οικογένεια και όλοι μαζί θα το σηκώσουμε και θα φέρουμε την άνοδο στον τόπο μας!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ok
ok
8 years ago

mpravo re mathie xase kai alla

rodos
rodos
8 years ago

ampale

KOIMASTE
KOIMASTE
8 years ago

einai xekatharo pos o ialysos exei allaxei me alla afm kai alles katastaseis,prota prota efyge to xroma.. apo to erythrokitrino,sto kokkinomavro tis anagennisis,ante kai se kanena dyo xronakia o toxotis tha ginei AR!!!

ιαλισος για πάντα
ιαλισος για πάντα
8 years ago

[quote name=”KOIMASTE”]einai xekatharo pos o ialysos exei allaxei me alla afm kai alles katastaseis,prota prota efyge to xroma.. apo to erythrokitrino,sto kokkinomavro tis anagennisis,ante kai se kanena dyo xronakia o toxotis tha ginei AR!!![/quote]
Μην καψωνεται ρε . Σας τα έχουμε πάρει όλα και ψάχνεστε να δημιουργήστε κόντρες. Εμείς φτιαχνομαστε όταν οι άλλες ομάδες κάνουν συμβούλια για τούς στόχους τους για την επόμενη χρονιά εμείς παίζουμε μπαράζ ανόδου κάτι που θα θέλατε πολύ και εσείς. Καψωμενοι ε Καψωμενοι.

KOIMASTE
KOIMASTE
8 years ago

katarxas eimai kleanthis kanena symvoulio den exoume kanei,polyxere..