Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σημαντική δράση καθαρισμού του παραδοσιακού οικισμού στη Λίνδο

Σημαντική δράση καθαρισμού του παραδοσιακού οικισμού στη Λίνδο

0
Dodekanisos

Παρουσία του Αντιδημάρχου Ρόδου κ. Παλαιολόγου Μιχαήλ πραγματοποιήθηκε χθες, από τις 3 τα ξημερώματα, συντονισμένη δράση καθαρισμού στη Λίνδο.

Ο κ. Παλαιολόγου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Λίνδου κ. Ελευθερίου, τον κ. Σταυρή και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου, συντόνισε τις ενέργειες καθαρισμού της κεντρικής πλατείας και των στενών δρόμων του οικισμού της Λίνδου, όπου καθημερινά διέρχονται χιλιάδες επισκέπτες.

Για τη δράση αυτή χρησιμοποιήθηκαν δύο πλυστικά οδών (ένα μεγάλο και ένα μικρότερο, κατάλληλο για τα στενά σοκάκια) και δύο μηχανικά σάρωθρα, εξοπλισμός που έχει στην κατοχή του ο Δήμος Ρόδου, με αποτέλεσμα να καθαριστούν αποτελεσματικά οι ακαθαρσίες και ιδίως τα περιττώματα ζώων που συνιστούν πηγή μόλυνσης και δυσάρεστων οσμών.

Ο κ. Παλαιολόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και της Διεύθυνσης Τροχαίου Υλικού και Μηχανημάτων του Δήμου Ρόδου, που άμεσα ανταποκρίνεται στις καθημερινές προκλήσεις και επιτελεί ουσιαστικό έργο καθαριότητας, καλαισθησίας και δημόσιας υγιεινής στο νησί μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments