Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σημαντικές εργασίες – παρεμβάσεις στο γήπεδο της Κρεμαστής

Σημαντικές εργασίες – παρεμβάσεις στο γήπεδο της Κρεμαστής

0
Dodekanisos

Σημαντική είναι η ανακαίνιση που γίνεται στο γήπεδο της Κρεμαστής το οποίο αποκτάει άλλη όψη. Η διοίκηση του Φοίβου με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής από την αρχή της θητείας του εχει βάλει σαν πρώτιστο στόχο την ριζική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου κρεμαστής και σε βάθος χρόνου την ολική ανακαίνιση-ανακατασκευή του γηπέδου κρεμαστής.

Στόχος μας το γήπεδο κρεμαστής στην τελική του μορφή να είναι ένα στολίδι όχι μόνο για τον κόσμο της κρεμαστής, όχι μόνο για τους γονείς και τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας μας ,όχι μόνο για το μεγαλείο του Φοίβου ,αλλά για όλη τη ρόδο .
Μια σειρά εργασιών έχουν ολοκληρωθεί και αρκετές ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.


Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες:

Πλήρη ανακαίνιση στα αποδυτήρια και στα μπάνια, ανακαίνιση των αποδυτηριων των διαιτητών, οικοδομικές εργασίες εντός του χωρου των αποδυτηρίων, δημιουργία νέων αποδυτηριων για το τμήμα κ-17 της ακαδημίας μας ,δημιουργία γυμναστηρίου, δημιουργία νέας λέσχης της ομάδας μας , δημιουργία χωρου αναμονής(καφετέρια) για τους γονείς των παιδιων της ακαδημίας μας ,νέες τουαλέτες για τα παιδιά της ακαδημίας( ειδικά τα μικρά).νέοι πάγκοι, βάψιμο εντός και εκτός του γηπέδου.

Μεγάλος στόχος η αλλαγή του ταπητα,και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου.
Βέβαια πέρα από προσωπική εργασία των μελών του ΔΣ αντιλαμβάνεται κάνεις ότι για να πραγματοποιηθούν αυτές οι εργασίες και για να ολοκληρωθούν απαιτείται συνεργασία με τον υπεύθυνο για όλα τα γήπεδα της ρόδου.
Για εμάς και θελουμε να πιστεύουμε για το σύνολο των ομάδων του νησιού, είναι ευλογιά και πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που στο τιμόνι του ΔΟΠΑΡ είναι και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα προβλήματα γιατί τα εχει ζήσει ,ενας άνθρωπος που από την αρχή δεν πούλησε ‘’παραμύθι’,’ ένας άνθρωπος ότι μας εχει υποσχεθεί σε χρόνο ρεκόρ το υλοποίησε και το κυριότερο ένας άνθρωπος που δεν κάνει επισκέψεις στο χωριο μας μόνο 15αυγουστο για να μοιράζει άπειρα ‘’ΘΑ’’

Ευχαριστούμε από βάθη της καρδίας μας τον κ.ΚΟΛΙΑΔΗ τον Φίλο Αλέξανδρο για την πολύτιμη βοήθεια του και για την στήριξη που παρέχει όχι μόνο στον Φοίβο αλλά σε όλες τις ομάδες του νησιού και ελπίζουμε στην συνέχιση αυτής.

Ο Φοίβος οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και όπως λέει και ο λαός ‘’άμα δεν προσέξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει’’.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments