Αρχική Παιδικό “Σίφουνας” ο Ζούμπης!

“Σίφουνας” ο Ζούμπης!

0
niki rodou logo
Dodekanisos

Μετά από ένα σπουδαίο αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Χάλκης, ανάμεσα στην ΧΑΛΚΗ και τη ΝΙΚΗ, η ΝΙΚΗ δικαίωσε το όνομά της καθώς επικράτησε με 8-0.  Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Ζούμπης,ο οποίος σκόραρε για την ομάδα του 3 φορές .

Η ομάδα της Ρόδου μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να πετύχει κάποιο γκολ.Στο 8’ ο Ζούμπης άνοιξε το σκορ για τη ΝΙΚΗ (0-1). Στο 18’ ο Λαμπίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2).Στο 46’ ο Υδραίου πέτυχε το 3-0.Στο 50’ και 51’ ο Ζούμπης,’’δίχως ανάσα’’ έκανε το 5-0.Ο  Ζώγκας,σκόραρε στο 58’ για το 6-0.Ήταν στο 66’ όταν ο Μετσάι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 7-0.Το τελικό 8-0  διαμορφώθηκε από τον Σαββάκη στο 77’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουλουρίδης Χ.

Συνθέσεις:

ΧΑΛΚΗ:  Παπακωνσταντής, Μαύρου, Τζοανάκης Μ,  Πούλιος, Σεγκούνης, Φεγγάρης, Παπαδημήτρης,  Παραγιός,  Τζόγιας,  Αναγνώστου,  Θεοδωράκης.  Επαιξαν και οι:  Τζοαννάκης Γ,  Βασιλείου,  Μαλώτρας.

ΝΙΚΗQ Χαλίλι, Παπαδόπουλος, Ζώγκας, Μετσάι, Βάκκο, Σαββάκης,  Σίνα,  Σίσα , Υδραίου, Ζούμπης, Λαμπίδης, Κόντος, Νάστα, Κολόμι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments