Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σίφουνας ο ΑΕΡΑ, «σκόρπισε» τον Καλυμνιακό!

Σίφουνας ο ΑΕΡΑ, «σκόρπισε» τον Καλυμνιακό!

3
aera endekada
Dodekanisos

Σαν σίφουνας πέρασε από την Κάλυμνο ο ΑΕΡΑ! Η ομάδα του Αφάντου συνέτριψε με 7 – 2 τον τοπικό Καλυμνιακό και ξεκίνησε έτσι δυναμικά τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σαφώς πιο έτοιμοι από μια ομάδα που είναι φανερό πως χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Στο 13’ ο Τομάζος άνοιξε το σκορ για τον ΑΕΡΑ (0 – 1) και στο 17’ ο Μασάδο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 0 – 2. Ο Καλυμνιακός αντέδρασε δυο λεπτά αργότερα (στο 19’) και μείωσε με τον Κοκκινίδη και στη συνέχεια οι «σφουγγαράδες» προσπάθησαν να πιέσουν αλλά τελικά ο Μασάδο και πάλι «χτύπησε» στο 38’ κάνοντας το 1 – 3. Πάντως ο Κοκκινίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο (στο 45’) μείωσε και πάλι 3 – 2. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στον ΑΕΡΑ. Στο 50’ ο Ευαγγελίδης πέτυχε το 2 – 4 και στο 62’ ο Μασάδο και πάλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2 – 5. Στο 64’ ο Ευαγγελίδης έκανε το 2 – 6 και στο 89’ ο Επιφάνης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 7.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Καραμούτας, Στάμος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Λελέκης, Χουρδάς Δ. (70’ Βεζυρόπουλος Μ.), Κάννης, Κλάψης, Ηλιάδης (46’ Κανέλλης), Φράγκος, Τρικοίλης, Γιαννίτσης, Χουρδάς Σ., Κοκκινίδης, Μούστος (60’ Ζεμπιλάς)
ΑΕΡΑ: Καμπούρης, Μαλλιάκας, Αμπαζάι, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Επιφάνης, Καψαλάκης (65’ Καραγιάννης), Ευαγγελίδης, Τομάζος (72’ Κανέλλος), Μασάδο, Κασιώτης (75’ Μπατέστας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης
Δημήτρης
8 years ago

Ο Καλυμνιακός ήταν βέβαια φανερά ανέτοιμος αλλά η ΑΕΡΑ φέτος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα.Υπάρχουν έμπειροι παίκτες σε όλες τις γραμμές.Θα κάνει πολλές ζημιές φέτος αυτή η ομάδα.Να μην ξεχνάμε επίσης πως στον πάγκο της έχει τον Βαγγέλη Χοσάδα.

Ο ρομαντικος
Ο ρομαντικος
8 years ago

Αυτος ο Ωραιοπουλος ολο ντερμπυ παιζει. Τεραστιος διαιτητης. Για αυτο τον ανεβασαν κατηγορια.

AΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
AΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
8 years ago

H OMAΔΑ ΤΗΣ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΣΑΔΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΠΛΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΣΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ,ΟΣΟ Ο ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ 2 ΓΚΟΛ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΤΗΤΗ ,