Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σε καλό δρόμο ΑΣ Ρόδος και Κλεάνθης

Σε καλό δρόμο ΑΣ Ρόδος και Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Φιλικό πολύ καλώς συμπερασμάτων ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΣ Ρόδος και τον Κλεάνθη Παραδεισίου που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και τελείωσε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 3 – 1.

Από τη μια τα «ελάφια» έδειξαν να διαθέτουν αρκετές λύσεις στις περισσότερες θέσεις με τον τεχνικό Πάρη Ανδράλα να κάνει διά φορα πειράματα και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Η Ρόδος είναι λογικό να μην έχει βρει ακόμα τον πραγματικό της ρυθμό, όμως μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά, ο Κλεάνθης έδειξε ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος. Διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που σίγουρα μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν τη Ρόδο και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ όμως από το 15’ και μετά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δυο ομάδες με αποτέλεσμα να χαθεί και ο ρυθμός.

Τα γκολ

Μόλις στο 4’ ο Χατζηκοσμάς έκανε μια πολύ ωραία διαγώνια μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Αλεξανδρίδης αφού πήρε τη μπάλα προχώρησε και αποφεύγοντας και τον τερματοφύλακα με πλασέ έκανε το 1 – 0.

Στο 14΄ο Αυγενικού πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ πέτυχε το 1 – 1.

Στο 48’ ο Ολιβέϊρα γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά και ο Γανωτάκης από κοντά έκανε το 2 – 1.

Στο 90’ ο Γανωτάκης και πάλι, αυτή τη φορά από κάθετη του Ρούσσου, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

Διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Μαυρουδής, Μοσχάτος)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Γεωργίου, Δαβρής, Αποστόλου, Καμπούρης, Τσόπελας, Αυγενικού, Οικονόμου, Πότσι, Κουρούπης, Ολιβέϊρα, Παβίσεβιτς (Έπαιξαν και οι Κουμέντος, Ιμεραλιλάϊ, Καντιμοίρης, Ρούσσος, Γανωτάκης, Δημητριάδης, Ράντζα, Καμπούρης, Καραμανώλης, Αυγουστάκης και Κατσαμάκης)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Θεοδοσιάδης, Γρηγοριάδης, Μπαούρης, Τζιαμαλής, Μπερετούλης, Λερογιάννης, Αλεξανδρίδης, Χατζηκοσμάς, Γεωργαλλής, Θάνος (Έπαιξαν και οι Τόππος, Φουσατζιά, Σαίτης, Αρίφης, Κετσές, Κεβάνι και Τζαβάρας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments