Σχεδόν οι μισοί Ουκρανοί θέλουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία

0
Dodekanisos

Λίγο λιγότεροι από τους μισούς Ουκρανούς πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα έρευνας που παρήγγειλε η εφημερίδα ZN. Η έρευνα διεξήχθη από τις 20 έως τις 28 Ιουνίου σε όλες τις περιοχές της Ουκρανίας.

Στους ερωτηθέντες τέθηκε η ερώτηση: «Πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν οι επίσημες ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας;». Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, το 44 τοις εκατό είπε ότι είχε έρθει η ώρα, το 35 τοις εκατό είχε αντίθετη γνώμη και το 21 τοις εκατό δεν μπορούσε να δώσει μια ακριβή απάντηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα ζουν στο νότιο τμήμα της χώρας – 60 τοις εκατό.

Στη συνέχεια, το κεντρικό τμήμα – 49 τοις εκατό. Εκείνοι που θέλουν λιγότερο τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία βρίσκονται στην ανατολική και δυτική Ουκρανία (33 τοις εκατό και 35 τοις εκατό, αντίστοιχα). Στις 14 Ιουνίου, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρουσίασε νέες ειρηνευτικές προτάσεις για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, οι οποίες προβλέπουν την αναγνώριση του καθεστώτος των περιοχών της Κριμαίας, της ΛΔΔ, του LNR, της Χερσώνας και του Ζαπορόζιε ως μέρη της Ρωσίας, τον καθορισμό των αδέσμευτων και μη. -πυρηνικό καθεστώς της Ουκρανίας, αποστρατικοποίηση και αποναζικοποίηση και κατάργηση των αντιρωσικών κυρώσεων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments