Αρχική Προγνωστικά Σάββατο με pro-boxing day Αγγλικά ματς!

Σάββατο με pro-boxing day Αγγλικά ματς!

0
monaco
Dodekanisos

Δεν θέλει, δεν θέλει !! Να το κάνουμε να θελήσει είναι το ζητούμενο και φυσικά επιμένουμε και συνεχίζουμε καθότι ήτανε αρκετές οι φορές όπου ..ήθελε και μάλιστα σε συνεχόμενες μέρες. Έτσι πάει το στόρι που λέγεται στοίχημα και οφείλουμε να το αποδεχόμαστε και να διατηρούμε την επαφή μας μέχρι να αρχίσει πάλι να «τσουλάει». Αποφεύγουμε τα εγγλεζάκια και ουσιαστικά περισσότερο παρακολουθούμε από κοντά τα ματς μέχρι να πάμε σε φάση γιορτινών ματς, εκεί όπου οι εκπλήξεις είναι σε μόνιμη καθημερινή βάση, και θα πορευτούμε με τα σημερινά πιο ψαγμένα ματσάκια. Στις συνολικές μας επαληθεύσεις είμαστε στις 284/464 με ποσοστό επιτυχιών 61% επί συνόλου.

ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ κωδ.190
Η γηπεδούχος με έδρα από ατσάλι εκεί που κανείς δεν πήρε τρίποντο φέτος έχει στα εντός της 5-3-0 με 18-11 τέρματα. Η Μαγιόρκα όταν ξενιτεύεται χάνει πολύ από την δυναμική της και στην παρούσα φάση που το βαθμολογικό κίνητρο για την Πονφεραντίνα είναι ακόμα μεγαλύτερο δεν έχει ελπίδα να κλέψει το παραμικρό. ( 1 ) 1,90 και με το αντιποδόσφαιρο που παίζει η Μαγιόρκα στα εκτός της θα ρίξουμε κάτι ψιλά και στο ( Ngoal ) 1,85

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ κωδ.235

Στην τελευταία θέση της Α’ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ η γηπεδούχος έχει στα εντός της ματς 0-0-8 με 6-26 τέρματα. Νομίζω πως απλά δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή και δεν είναι άξια σχολιασμού και περαιτέρω ανάλυσης. Υποδέχεται την σταθερή τα τελευταία χρόνια Γκρόνιγκεν που δεν σκοπεύει να πετάξει βαθμούς εκεί …που πέρασαν όλοι!! ( 2 ) 1,85 και με σύμμαχο το 7/8 ( 2/2 ) που έχει η γηπεδούχος στα εντός της φυσικά θα τιμήσουμε την ακολουθία ( 2/2 ) 3,10.

ΜΕΤΣ – ΜΟΝΑΚΟ κωδ.243
Δεν είναι τόσο κακή στα εντός της η γηπεδούχος όσο η βαθμολογική της θέση στην ΓΑ1. Έχει στα εντός της λοιπόν 4-3-1 με την ΠΣΖ να είναι η μοναδική ομάδα που πέρασε από την έδρα της. Η Μονακό έπαιξε 120 λεπτά πριν 3 μέρες και έχει και απουσίες. Παραδόξως πολύ καλή έως τώρα. Ένα μεγάλο ερώτημα είναι πότε θα «σκάσει» διότι έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα και πλέον με αρκετές μαζεμένες απουσίες, η συνέχεια των καλών αποτελεσμάτων απειλείται απόψε από την Μετς που καίγεται για βαθμούς. «Σεντ Συμφόριεν» ονομάζετε το γήπεδο της Μετς και η «συμφορά» της Μονακό παραμονεύει και πληρώνει καλά. ( 1 ) 3,45 και ( Χ ) 3,15. Τα 6/8 ( ΗΜ Χ ) 1,85 της γηπεδούχου είναι δυνατό στατιστικό και ιδανικό για απόψε.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments