Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Σας ευχαριστούμε για όλα»

«Σας ευχαριστούμε για όλα»

0
Dodekanisos

Το δικό του μήνυμα προς τους τρεις παίκτες που «κρέμασαν» τα παπούτσια τους στον Απόλλωνα Καλυθιών (Στέργος Σταυρής, Λευτέρης Μαυρομούστακος και Δημήτρης Ζουρούδης) έδωσε μέσω έγγραφης τοποθέτησης του ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Μανώλης Συμιακός. Αναλυτικά:

«Η νέα εποχή για τον Απόλλωνα Καλυθιών με την πανάξια επιστροφή στην Α κατηγορία Δωδεκανησίου συμπίπτει με το τέλος εποχής, σε αγωνιστικό επίπεδο, για τρεις σπουδαίους ποδοσφαιριστές και παράλληλα υπέροχους ανθρώπους. Η οικογένεια του Απόλλωνα (διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα, παλαίμαχοι, φίλαθλοι) και η κοινωνία των Καλυθιών, αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την προσφορά των Στέργου Σταυρή (από μικρός στα γήπεδα του χωριού στα χνάρια του πάτερα του Λευτέρη), Λευτέρη Μαυρομούστακο (μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε) και Δημήτρη Ζουρουδη (μακάρι να είχαν συναντηθεί νωρίτερα οι δρόμοι μας) που επέλεξαν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους πανηγυρίζοντας την άνοδο.
Τα νέα παιδιά της ομάδας διδάχθηκαν από εσάς πως να είναι κάλοι ποδοσφαιριστές και πως να είναι άξιοι συμπαίκτες ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ξέρουμε ότι πάντα θα είστε διπλά στην Απολλωνάρα μας !!!!!!!!!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments