Αρχική Εφηβικό Σάρωσαν οι έφηβοι του Διαγόρα

Σάρωσαν οι έφηβοι του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η εφηβική ομάδα του Διαγόρα, η οποία επικράτησε με σκορ (6-1) της ΑΕΡΑ στο γήπεδο Κοσκινού.

Οι “κυανέρυθροι” του Μιχάλη Ρίζου ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης και τελείωσαν την υπόθεση “τρίποντο” από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο πρώτο λεπτό το μακρινό σουτ του Ζhelev κατέληξε στα δίχτυα του Πέρου για το 1-0. Στο 17′ ο Καραμούζης εκμεταλεύτηκε το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 21′ ο Κοντός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια. Στο 59′ το σουτ του Κοντού κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Πέρου, στο 62′ το σουτ του Κρητικού κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 72′ ήταν η σειρά του Καραμούζη να σημαδέψει το δοκάρι του Πέρου. Στην συνέχεια οι “κυανέρυθροι” κατάφεραν να πετύχουν ακόμα τρία τέρματα και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Πιο συγκεκριμένα στο 80′ ο Καραμούζης με πλασέ πέτυχε το 4-0, στο 85′ ο Πιτσουρδάκης πέτυχε το 5-0, ενώ στο 89′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 6-0. Το μόνο που κατάφεραν οι “ερυθρόλευκοι” ήταν να μειώσουν σε 6-1 με αυτογκόλ του Μαντικού, ο οποίος έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Διακοφιλιπής με βοηθούς τους κ. Αχιολά και Ροδίτη.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καβουνίδης (81′ Θαρρενάκης), Πετράς (60′ Caushai), Παπασταματίου, Hoxha (83′ Λεσιόβας), Ζερβός (74′ Μαντικός), Zhelev, Καραμούζης (83′ Πιτσουρδάκης), Χατζηνικόλας (73′ Αλεξανδρίδης), Κοντός, Μουδάτσος (86′ Cuku), Κρητικός.

ΑΕΡΑ: Πέρος (90′ Σπανός Θ), Χρυσοβέργης (70′ Πίνσκι), Συμιακός, Ψάρας (83′ Σιτάνος), Καρακοδόπουλος, Λυβισιανός, Χατζηαντώνης (50′ Πέρος), Κωνσταντινίδης, Canakh, Κασιώτης (75′ Κωνσταντινίδης), Παπασταματίου (70′ Σπανός Π).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments