Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σαρικάς: «Όλα είναι ακόμα στον αέρα για τον Μαθιό»

Σαρικάς: «Όλα είναι ακόμα στον αέρα για τον Μαθιό»

0
Dodekanisos

«Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει με τον Μαθιό. Όλα είναι στον αέρα ακόμα». Αυτό επεσήμανε σε δήλωση που έκανε στην εκπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό SKY 100.8 ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Γιώργος Σαρικάς. Ο ίδιος που έδειξε ενοχλημένος με τα όσα υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων τόνισε:
«Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου για το τι θα γίνει στην περίπτωση του Μαθιού. Είναι κάτι που θα το δούμε σαν συμβούλιο . Δεν κατέστη δυνατό να συνεδριάσουμε χθες διότι πολλά μέλη έλειπαν και έτσι θα συναντηθούμε την προσεχή Παρασκευή. Θα καλέσουμε και τον ποδοσφαιριστή και τον προπονητή και θα δούμε. Δεν είναι όλο ευχάριστο όλο αυτό και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και για την ομάδα αλλά και για τον ποδοσφαιριστή».

Σε ερώτηση για τον πέρα από τον Μαθιό υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στις σχέσεις και άλλων παικτών με τον προπονητή, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, ο κ. Σαρικάς απάντησε ως εξής:
«Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα η πορεία της ομάδας το διαψεύδει. Η πορεία μας είναι μια χαρά, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί αν υπήρχαν κακές σχέσεις. Νομίζω ότι ο ποδοσφαιριστής είπε κάτι χωρίς να σκεφθεί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments