Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ ΡΟΤΑ: Επιτυχίες στα Χανιά

ΡΟΤΑ: Επιτυχίες στα Χανιά

0
fouskota_agonas
Dodekanisos
H αγωνιστική ομάδα του Ρ.Ο.ΤΑ. ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στα Χανιά, όπου διοργανώθηκε η 3η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Μετά από το καλοκαιρινό κενό 2 περίπου μηνών, οι ομάδες πανέτοιμες μπήκαν ξανά στην μάχη του Πρωταθλήματος.
Το δίδυμο των Λουλουργά – Κενενούνη που ¨τρέχουν¨ με σκάφος Τechnohull 888 στην κατηγορία Rib Extra Sport 350hp, έχοντας λύσει προβλήματα τραυματισμών αλλά και μηχανικά, εκμεταλλεύθηκαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και κέρδισαν θέσεις στο βάθρο και πολύτιμους βαθμούς. Με μία 2η και μία 4η θέση αναρριχήθηκαν στην 4η θέση στην κατάταξη της κατηγορίας.
Στην κατηγορία Rib Sport 200hp, το Πρωτάθλημα είναι δεδομένο για τον Ρ.Ο.ΤΑ. μένει να δούμε πώς θα τερματίσουν τα τρία μας πληρώματα που αγωνίζονται σε αυτήν.
Οι Κτιστάκης – Παπουτσάκης με σκάφος Τοp Line προηγούνται στην κατάταξη με 550 βαθμούς. Κέρδισαν μία 1η και μία 3η θέση στα Χανιά.
Οι Καραβόλιας – Κύρης που αγωνίζονται με Sea Quest είχαν μία 2η και μία 3η θέση και ισοβαθμούν με 370 βαθμούς, με την άλλη μας ομάδα των Γιαννά – Σιφωνιού, επίσης με σκάφος Sea Quest, που κέρδισαν μία 1η και μία 2η θέση, στον αγώνα της Κρήτης.
O Ρ.Ο.ΤΑ. προηγείται και στην κατάταξη των Ομίλων – Λεσχών.
Το 4ο και τελευταίο αγωνιστικό διήμερο είναι στην Αθήνα στις 1 & 2 Οκτωβρίου. Οι απονομές στους Πρωταθλητές, θα γίνουν όπως κάθε χρόνο στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, το Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments