Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρόδος: Συνεργασία με ΑΒΕΤΕ Κ. Κωσταρίδης

Ρόδος: Συνεργασία με ΑΒΕΤΕ Κ. Κωσταρίδης

0
aprilia
Dodekanisos

Ο Α.Σ. Ρόδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την επιχείρηση ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ.
Η ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ προστίθεται στην λίστα τον τοπικών επιχειρήσεων που στηρίζουν το project και τη φιλοσοφία της διοίκησης μας που δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο.
Η ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ, είναι γνωστό στην τοπική μας κοινωνία ότι στηρίζει τον αθλητισμό της Ρόδου πολλά χρόνια και δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη απέναντι στην ομάδα που φέρει το όνομα και το έμβλημα του νησιού μας.
Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με την ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές.
Η εταιρία ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ
Η ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ, σαράντα οκτώ χρόνια αποκλειστικός αντιπρόσωπος του πασίγνωστου ιταλικού ομίλου δικύκλων PIAGGIO GROUP στη Ρόδο, παρέχει στον πελάτη ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση διαθέτοντας έκθεση, συνεργείο, ανταλλακτικά και αξεσουάρ σε τρεις διαφορετικούς, εξειδικευμένους χώρους.
Στην έκθεση μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε μοντέλο PIAGGIO, APRILIA, MOTO GUZZI, DERBI και να αποκτήσετε το δίκυκλο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες με ευνοϊκά προγράμματα χρηματοδότησης και πρωτοποριακές ασφαλιστικές υπηρεσίες.
Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, το εξειδικευμένο προσωπικό σας παρέχει τεχνική υποστήριξη ψηλών προδιαγραφών, με γνήσια ανταλλακτικά & μηχανήματα ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας, πάντα σε προσιτές τιμές.
Τέλος, στη νέα, μοντέρνα διαμορφωμένη boutique θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ & ενδύματα των γνωστότερων εταιριών που καλύπτουν τις πρακτικές αλλά και στιλιστικές ανάγκες του αναβάτη.
Η ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ, είναι μία τοπική επιχείρηση που δραστηριοποιείται , πέρα από το χώρο του δικύκλου, όσο με την εμπορία ηλεκτρικών ειδών (αντιπρόσωπος EXPERT) όσο και με ξενοδοχειακές-τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία ΑΤΗΙΝΑ & ΑΤΗΙΝΕΟΝ), παρέχοντας θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments