Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Μας αδίκησαν”

“Μας αδίκησαν”

0
Dodekanisos

Αδικημένος για το αποτέλεσμα του αγώνα Απόλλωνα Καλυθιών  -Δόξα Ψίνθου (2-2), αισθάνεται ο προπονητής ,της φιλοξενούμενης ομάδας, Ανδρέας Βλασόπουλος ,ο οποίος δήλωσε στο www.news12.gr.
« Στις Καλυθιές ,ο διαιτητής μας αδίκησε πολύ. Κράτησε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις ,μέχρι να μας ισοφαρίσουν στο 98΄,με αμφισβητούμενο πέναλτι. Είχε συνέχεια σφυρίγματα εις βάρος μας , ειδικά στο τέλος του αγώνα. Ήμασταν καλά οργανωμένοι ,κλείναμε τους χώρους και ενώ ο αντίπαλος δεν μπορούσε ν αναπτυχθεί , ο διαιτητής με συνεχή φάουλ εις βάρος μας , έκλεινε την Δόξα στην περιοχή της.
Σχετικά με τον προσεχή αγώνα μας ,με τον Κλεάνθη ,πιστεύω ότι αν έχουμε το ίδιο πάθος ,θα κερδίσουμε.
Στόχος μας φυσικά είναι η παραμονή. Προσπαθούμε να παίζουμε οργανωμένα και καλύτερα. Αλλά ο βασικός μας στόχος σε κάθε αγώνα είναι, πρώτα απ όλα οι τρεις βαθμοί. Όταν θα φύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη, θα παίζουμε καλυτέρα ,χωρίς άγχος. Οι ποδοσφαιριστές μου ,προσπαθούν στις προπονήσεις και βελτιώνονται συνεχώς, αυτό φαίνεται ήδη από τα αποτελέσματα 
Το εφετινό πρωτάθλημα της Α1, είναι ανεβασμένο ποιοτικά, έχει πολλούς διεκδικητές του τίτλου ,αλλά και οι υπόλοιπες είναι αρκετά ανταγωνιστικές»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments