Αρχική Εκδηλώσεις Ψωμί και παράδοση από τον σύλλογο Πλατανιών

Ψωμί και παράδοση από τον σύλλογο Πλατανιών

0
Dodekanisos

Ο Σύλλογος Πλατανιών που απαριθμεί 10 χρόνια δράσης, αρχής γενομένης απ’ το 2007,  όλα αυτά τα χρόνια, στο πλαίσιο της λαογραφικής, αναπτυξιακής και περιβαλλοντικής του δραστηριότητας, επικεντρώθηκε στην ενδυνάμωση των πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των κατοίκων, τόσο του χωριού μας, όσο και του  νησιού μας ευρύτερα.

Κατάφερε να καθιερώσει πολιτιστικές δράσεις που αναβιώνουν το παρελθόν και γεφυρώνουν την παράδοση, με την ανάγκη υιοθέτησης δοκιμασμένων πρακτικών, απαραίτητων στην καθημερινότητά  μας.

Μέσα σ’ αυτό το πνεύμα διάσωσης καθημερινών πρακτικών του παρελθόντος πραγματοποιείται για μια ακόμη χρονιά, η γαστρονομικού περιεχομένου εκδήλωση ” Ψωμί και παράδοση”, που όχι μόνο ξυπνά στον ουρανίσκο μάς γεύσεις φιλοξενίας και ζεστασιάς απ’ την εποχή των γιαγιάδων μας, αλλά αφυπνίζει την αναγκαιότητα να επιλέξουμε μια πιο υγιεινή διατροφή.

Όσοι είναι λάτρεις της παράδοσης αλλά και όσοι έχουν λησμονήσει τί  σημαίνει φιλοξενία και ζεστασιά, δεν έχουν παρά  να επισκεφθούν τα Πλατάνια, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 20:30 στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού.

Την ημέρα της εκδήλωσης, θα υπάρξει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από Σαν Φραγκίσκο στις 19:00.

Ψωμί και παράδοση
Πολιτιστικό Κέντρο Πλατανιών
16 Σεπτεμβρίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943445314

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments