Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: «Ψήλωσε» και άλλο ο Απόλλωνας

Εφηβικό: «Ψήλωσε» και άλλο ο Απόλλωνας

0
Dodekanisos

Δυο γκολ πέτυχε ο νεαρός Λεονταρόπουλος (στη φωτο με το Νο 9)

Την πρώτη νίκη μέσα στο 2019 πανηγύρισε η Εφηβική ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών η οποία επικράτησε εντός έδρας με 4 – 2 του Φοίβου Κρεμαστής. Αν και με πολλές αλλαγές στη βασική της ενδεκάδα (έδωσαν το παρών πολλά παιδιά από την Κ 14 ουσιαστικά), βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει τη σθεναρή αντίσταση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά να πάρει τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Λεονταρόπουλος (1 – 0) αλλά ο Κώστας «απάντησε» γρήγορα και έκανε το 1 – 1. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα πέτυχε και το 1 – 2 βάζοντας το Φοίβο μπροστά στο σκορ αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Ορφέας Περιστερόπουλος ισοφάρισε σε 2 – 2. Στην επανάληψη ο Αλκίνοος Περιστερόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Λεονταρόπουλος πέτυχε το 3 – 2 και λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας ο Λεονταρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αναστασόπουλος Μίγκλη, Γιαννούλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κιόττου, Νεραντζάκης, Παπαρίζος, Τσάκος, Χαρινός, Α. Περιστερόπουλος, Στατιού, Α. Περιστερόπουλος, Καλλιγάς, Καμπούρης, Λεονταρόπουλος (Στον πάγκο ήταν οι Κρούγκερ, Corja, Δούης, Σταυρής, Χατζής, Μιαούδης και Χάστινκς)
ΦΟΙΒΟΣ: Ρουσάκης, Τσόκα, Σκέμπι, Σταύρου, Κώστας, Τσανάϊ, Κουδούνης, Μήλας, ΣΕΓΓΟΎΝΑς, Μάρα, Τσατμάς (Στον πάγκο ήταν οι Λιόρδος, Καραγιάννης, Χειμωνέττος, Αρχαγγελίδης, Αγγελάκης, Παπαντωνίου, Μπεκάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments