Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Προβλέπω πως μέχρι το 2020 η ομάδα θα αγωνίζεται στην Ά Εθνική»

«Προβλέπω πως μέχρι το 2020 η ομάδα θα αγωνίζεται στην Ά Εθνική»

0
Dodekanisos

Αρκετά αισιόδοξος για την πορεία του Διαγόρα στα Εθνικά πρωταθλήματα της χώρας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο News12.gr και τον Αλέξανδρο Σιδερή, ένας πρώην άσος του «γηραιού», ο οποίος αγωνίστηκε με τα «κυανέρυθρα»  τις σεζόν  1986-1991 στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και την χρονιά 1999-2000 στην Ά τοπική κατηγορία.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κυπριώτη ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αυστραλία, αλλά όπως φαίνεται παρακολουθεί συνεχώς τα δρώμενα της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ποια είναι η γνώμη σου για τον νέο Διαγόρα που χτίζεται ενόψει Γ’ Εθνικής;

«Είμαι αρκετά αισιόδοξος πως ο Διαγόρας θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ Εθνική»

Θεωρείς πως το καλύτερο για τον Διαγόρα είναι ο άμεσος προβιβασμός στην ανώτερη κατηγορία, ή η παραμονή για ακόμη μία σεζόν στην Γ’ Εθνική;

«Πιστεύω πως το καλύτερο είναι, η ομάδα να θέσει στόχους πρωταθλητισμού. Διαθέτει τις προϋποθέσεις και μπορεί να τα καταφέρει. Η θέση του Διαγόρα είναι στο ανώτερο Ελληνικό πρωτάθλημα, δηλαδή στην Ά Εθνική».

Πιστεύεις πως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στην Γ’ Εθνική, μπορεί μια Ροδίτικη ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ανάμεσα σε τόσες ιστορικές Αθηναϊκές ομάδες;

«Οι μοναδικές Αθηναϊκές ομάδες που έχουν ανάλογη ιστορία με τον Διαγόρα, είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και ο Απόλλων Σμύρνης. Η δυναμική που διαθέτει ο Διαγόρας θα φανεί πολύ σύντομα και προβλέπω πως μέχρι το 2020 η ομάδα θα αγωνίζεται στην Ά Εθνική. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν θα το ζήσω όλο αυτό από κοντά».

Εάν είχες την δυνατότητα να αλλάξεις κάτι, ποιό θα ήταν αυτό;

« Το μόνο αρνητικό είναι το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, καθώς οι εξέδρες βρίσκονται πολύ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό το γήπεδο δεν είναι δυνατή έδρα. Αυτό το κατάλαβα καλύτερα την πενταετία που αγωνίστηκα στον Ιάλυσο. Τότε το Οικονομίδειο ήταν το μεγάλο μας όπλο καθώς κερδίζαμε αγώνες με την πίεση που ασκούσε από την κερκίδα ο κόσμος».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments