Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτος βαθμός για την ΑΕΛ!

Πρώτος βαθμός για την ΑΕΛ!

0
ael
Dodekanisos

Αν και προηγήθηκε με 2 – 0, ο Κλεόβουλος Λίνδου δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από τη Λέρο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με την τοπική ομάδα με σκορ 2 – 2 σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ήταν ο πρώτος βαθμός για τους Λεριούς που προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στις οποίες βρίσκονται από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος. Στο 22’ ο Αλέκος Κακλαμάνος είχε κάνει το 0 – 1 και στο 30’ ο Παπαοικονόμου το 0 – 2 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα της Λίνδου. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 45’ ο Τσιάρας μείωσε σε 1 – 2 και στις καθυστερήσεις ο Τσάτσος διαμόρφωσε τα τελικό 2 – 2. Ο ίδιος παίκτης στο 82’ είχε αστοχήσει από τα έντεκα βήματα.
Διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Βουλγαράκης, Μαυρουδής). Στο 89′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπάρδης.
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Χαλκίδης, Κοτσάνης, Ντεληγιώργης, Καστής, Τσάτσος, Ηλίας, Καρπαθάκης (55’ Καράγκιολης), Γιαννουκάς, Τσιάρας, Κουρεβέλης (65’ Καρπάθιος), Βασιλείου (80’ Φουντής) 
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Λάμπης (80’ Διακογεωργίου Αντώνης του Μιχαήλ), Κωστάκης, Ανδρεόπουλος, Γαϊτάνος, Αναστασιάδης, Μπάρδης, Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου, Κακλαμάνος Αλέκος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments