Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτο «τρίποντο» για Ροδιακό!

Πρώτο «τρίποντο» για Ροδιακό!

0
rodiakos2015
Dodekanisos

Πρώτη νίκη γα τον Ροδιακό στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Η ροδίτικη ομάδα επικράτησε με 2 – 1 της Ασπίδας Σαλάκου σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (2ος όμιλος). Ο Ροδιακός έκανε καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα δυο της τέρματα. Στο 55’ ο Μ. Μαρκόπουλος με ωραία κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1 – 0 και στο 80’ ο Σέντης με συρτό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Στο 89’, ο Σαράντης εκμεταλλεύτηκε μια καραμπόλα στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα ο πατέρας Μαρκόπουλος, έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και έδωσε τη θέση του στον 15χρονο γιό του Κώστα. Ήταν μια πολύ όμορφη σκηνή.
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης, Μάκρας, Τσακίρης, Κλάψης, Μαχλής, Ζαμαντάκης, Αντωνιάδης, Μαρκόπουλος Μ. (85’ Μαρκόπουλος Κ.), Σέντης, Παπαθεοδορου (35’ Γκιζλής)
ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Αξιώτης, Αρφαράς, Γιορδαμνής, Μπιλιάς, Στούρης, Κάβουρας, Ζερβός (46’ Χατζηγιαννάκης), Σαράντης, Τσαλίκης, Ντερομενάης, Κοκκάρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments