Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πρώτο φιλικό με νίκη για τον Ιάλυσο

Πρώτο φιλικό με νίκη για τον Ιάλυσο

0
Dodekanisos

Του Ηλία Λοίζου

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Μαριτσών (σε ένα όχι καλό αγωνιστικό χώρο), ανάμεσα στον Ηρακλή και τοιν Ιάλυσο το οποίο έληξε με νίκη 2 – 1 των φιλοξενουμένων. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ιάλυσο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4’ και να παίρνει έτσι το προβάδισμα και την καλύτερη ψυχολογία. Στη συνέχεια οι «ερυθροκίτρινοι» του Βαγγέλη Χαντέ είχαν κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του ημιχρόνου, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν μετατράπηκαν σε γκολ. Από τη δική τους πλευρά οι παίκτες του Γιώργου Σάββενα έπαιξε ανοιχτά, προσπάθησαν να φθάσουν στην εστία του Ανδρούτσου αλλά δεν τα κατάφεραν παρά το γεγονός οτι στο 34’ είχαν μια καλή στιγμή για να ισοφαρίσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δυο περιοχές, Οι παίκτες του Ιάλυσου την είχαν για περισσότερη ώρα στα πόδια τους αλλά και τους Μαριτσενούς να κυνηγούν το γκολ της ισοφάρισης, βγαίνοντας μ προστά με αρκετές αντεπιθέσεις χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα. Η ομάδα του Γιώργου Σάββενα παρά τις ελλέψεις λόγω τραυματιμσών έδειξε ότι είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας και το παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας στην Κω. Ο Ιάλυσος παρά το γεγονός ότι έχει μόνο δυο εβδομάδες που ξεκίνησε και έδωσε μόλις το πρώτο του φιλικό, έδειξε ότι δουλεύει με καλές προϋποθέσεις για να αποκτήσει τη χημεία που χριρεάζεται και να είναι έτοιμος στην πρεμέρα.

Στο 4’ ο Ζουνίνιο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά , η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Παπαδόπουλος με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 16’ το πλασέ του Μαστραντωνάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 26’ σουτ του Μαστραντωνάκη, με τον Κουμέντο να κάνει εκπληξτυική απόκρουση.
Στο 34’ ο Μπαούρης βγήκε μόνος του μπροστά, προσπάθησε να νικήσει τον Ανδρούτσο αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ
Στο 51’ ο Καρπαθάκης ανέτρεψε τοιν Μπαούρη με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Ανδρούτσος απόκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 65’ ο Χατζηκοσμάς από τα δεξιά έβγαλε ωραία μπαλιά στονΜπαούρη ο οποίος έκανε το πλασέ σε κενή εστία μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά πάνω στη γραμμή απόκρουσε ο Καρπαθάκης.
Στο 87’ ο Λουσέρο έκανε τη συρτή πάσα από τα δεξιά, ο Παπαμιχαήλ απόκρουσε προσωρινά και ο Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 0 – 2.
Στο 91’ Ο Αξιώτης έκανε μπροστινή μπαλιά για τον Χατζηκοσμά στα αριστερά ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κόττορος, Τσιβίτης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Κουμέντος, Παγκράτης, Ε. Βασιλώττος, Ανδρεόπουλος, Χαρ. Βασιλώττος, Αξιώτης, Δηγμουλάς, Διακουράκης, Λερογιάννης, Χατζηκοσμάς, Μπαούρης (Έπαιξαν και οι Παππαμιχαήλ, Μπιλιάς, Τσούφιος και Πλύγκος)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Πατσίλης, Μπουσάϊ, Καρπαθάκης, Καραμανώλης, ΣκεντεράΪ, Μπάρδης. Μαστραντωνάκης, Ζουνίνιο, Παπαδόπουλος, Χατζησάββας (Έπαιξαν και οι Σταθόπουλος, Τσιγάρος, Αμαραντίδης, Λουσέρο, Αποστολάτος, Αζεμάϊ, Σαββάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments