Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πρώτο φετινό «διπλό»!

Πρώτο φετινό «διπλό»!

0
DSCN1004
Dodekanisos

Το πρώτο του φετινό «διπλό» πανηγύρισε ο Ιάλυσος! Οι «ερυθροκίτρινοι» κέρδισαν εκτός έδρας τον Πανθηραϊκό με 2 – 0 σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «ερυθροκίτρινοι|» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με τον Γιώργο Δελαπόρτα ο οποίος κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και με πλασέ έκανε το 0 – 1. Ο Ιάλυσος είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και λίγο πριν από την ανάπαυλα, ο Μπαρόζο με πλασέ πέτυχε το 0 – 2. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιάλυσος έκλεισε σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε, κρατώντας αυτό το 0 – 2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Ζώντος, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λούκα (80’ Παπίτσας), Μπομπονάκης, Μπακάλης (67’ Σαββίδης), Λαζαρίδης, Ζώνας, Γιόνδης, Κρίτσας (46’ Περιάλλης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Παφιάκης, Σπάρταλης (78’ Κρεκούκιας), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας (60’ Παπασπύρος), Ρίκκα, Μπαρόζο (73’ Αλιατίδης), Καρπαθάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments