Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πρώτη νίκη του ΑΕΡΑ, ήττα για τη Ρόδο

Πρώτη νίκη του ΑΕΡΑ, ήττα για τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε σήμερα ο ΑΕΡΑ ο οποίος επικράτησε με 3 – 1 εντός έδρας του ΑΟ Λουτρακίου, κάνοντας ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 25’ ο Χαλκιαδάκης ο οποίος έκανε πλασέ από κοντά (1 – 0). Στο 30’ ο Γκίκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2 – 0 ενώ στο 70’ο Χαλκιαδάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 . Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε ο Χαρτσιάς με πέναλτι στο 75’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ε.Ρ.Α: Τσαβαρής, Ζέλεφ (71’ Γεωργιάδης), Μαχαιράς, Χότζα, Κεσίδης, Χαλκιαδάκης, Γιώργου (88’ Μωραΐτης), Γκίκα (71’ Δωματάς), Καραγεώργης, Χατζηνικόλας, Λέντζας Τ. (66’ Διάκου)
Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Τουργέλης, Στρατίκης, Δημητρίου, Γκούμας (46’ Κατσούκης), Αργυρόπουλος, Πετρίδης (14’ λ.τ. Λημνιώτης), Καμαρός (46’ Κορφούζι), Δαμουλιάνος, Πέτρου (55’ Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς, Βασιλάς (19’ λ.τ. Τσέλιος)

Ήττα για τη Ρόδο στους Γαργαλιάνους
Την ήττα από τον Μιλτιάδη εκτός έδρας με 3 – 1 γνώρισε η Ρόδος η οποία δέχθηκε και τα τρια τέρματα στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Αθανασόπουλος (1 – 0), ενώ στο 29’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2 – 0. Στο 37’ ο Γιαννόπουλος πέτυχε το 3 – 0 και σρο 88’ ο Βουκελάτος διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 3 – 1.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments