Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κ16 της ΕΠΣΔ

0
Dodekanisos

Μεγάλη στιγμή για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο με την Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣΔ να κερδίζει με 2 – 1 την Μικτή Ξάνθης και να κερδίζει έτσι την 1η θέση στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της χώρας μας. Η αναμέτρηση φιλοξενήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της Λαμίας. Τα παιδιά της Δωδεκανήσου πήραν το τρόπαιο κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα (στο 95′) με αυτογκόλ που πέτυχε ο Δροσόπουλος με κεφαλιά ο οποίος προσπάθησε να διώξει μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το σκορ είχε ανοίξει ο Καγιάς με κεφαλιά στο 53′ ενώ το 1 – 1 είχε κάνει από κοντά ο Μπογιατζόπουλος στο 63′.

ΕΠΣΔ: Ποβάζνι, Καρασάββας (46’ Καματερός), Χύσα Κρίστιαν, Καγιάς, Καρνέζος, Πούπα, Σταφυλλαράκης (84′ Καμπούρης), Λουϊζάκης, Χύσα Μπλεάντρο (82’ Παπαμανώλης), Παπαχαράλαμπους (61’ Ψαρρής), Κρητικός (61’ Λελέκης)
ΕΠΣΞ: Κουρτίδης, Καρβουνίδης (60’ Τονικίδης), Μπαλάσης, Κερεμιτζής (60’ Αλεξιάδης), Δρόσος, Μπιζάνης (60’ Δροσόπουλος), Μπογιατζόπουλος , Φάκκας, Καμζάς (46’ Αποστολίδης), Αβραμίδης (80’ Κωνσταντινίδης), Χριστοδούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments