Αρχική Αθλητικά νέα Πρωταθλητές τα «καρντάσια» με 7άρα

Πρωταθλητές τα «καρντάσια» με 7άρα

0
Dodekanisos

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στον μεγάλο τελικό του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  5Χ5 των εφοριακών της χώρας μας που φιλοξενήθηκε στο νησί μας.Το γήπεδο του «Ροδίων Παιδεία»  ήταν η έδρα του μικρού και μεγάλου τελικού και γέμισε από φίλους της διοργάνωσης, των ποδοσφαιριστών των υπόλοιπων ομάδων αλλά και φίλων των αποστολών που βρέθηκαν στην Ρόδο.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς από την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξαν πως θα είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και στον τελικό το απέδειξαν απέναντι σε ακόμη μια καλή ομάδα την Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. την οποία νίκησαν με σκορ 7-3.

Οι νικητές δεν «τρόμαξαν» όταν ο αντίπαλος τους μείωσε το σκορ σε 3-1 αλλά συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, με πλάνο, πολύ καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι τους, με καλές πάσες, κάτι που τους έδωσε το δικαίωμα να αυξήσουν το σκορ και  πανηγυρικά να κατακτήσουν την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Από τα «καρντάσια» γκολ πέτυχαν οι  Κοκκινίδης 3, Ματσούκης 2, Δαλαμπίρας, Σδράκας ενώ για την Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. και τα τρία γκολ πέτυχε ο αεικίνητος Ζαρωτιάδης, ο οποίος δεν πήρε τις βοήθειες που ήθελε από τους συμπαίκτες του.

Διαιτησία Καραγιάννης-Ζαρίδας-Πλάτσης.

Δ.Ο.Υ. ΘΕΣ/ΚΗΣ/ΚΙΛΚΙΣ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Δίγκας, Ματσούκης, Σαχπελίδης, Τσούκας, Πάντσιος, Κοκκινίδης, Ματραπάζης, Ζαντόπουλος, Σδράγκας, Κοκκώνης, Δαλαμπίρας, Κελεσίδης.

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Νικολής, Μασουρίδης, Κοκορόσκος, Ζαρωτιάδης, Καραγαλάνης, Γακόπουλος, Τσιώνης, Ξυπολιάς, Μπαϊρακτάρης, Κουσκούλης, Χουνουζίδης, Ψαρράς.

 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Το χάλκινο μετάλλιο η Δ.Ο.Υ. Ρόδου-Δωδ/σου

Οι περυσινοί πρωταθλητές δεν είχαν γεμάτο «ρόστερ»και ίσως αυτό ήταν το μειονέκτημα των Ροδιτών, οι οποίοι παρά τα προβλήματα τους κατάφεραν να πάρουν την τερματίσουν στην τρίτη θέση και να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο.

Στον μικρό τελικό όμως οι Ροδίτες έδειξαν χαρακτήρα και με αντίπαλο την επίσης πολύ καλή ομάδα της Δ.Ο.Υ. Εύβοιας/Βοιωτίας, πήραν την νίκη με σκορ 3-2 μετά από ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που είχαν και από ένα σουτ στα δοκάρια, Διακοναστάσης(Ρόδος-Δωδ/σα), Τσούμαρης(Εύβοια/Βοιωτία).

Για τους νικητές τα γκολ πέτυχαν οι Διακοναστάσης, Ευσταθίου, Γιώργου ενώ από τους ηττημένους οι Τσίκουνας, Καράμπελας.

Διαιτησία Καραγιάννης-Ζαρίδας

Δ.Ο.Υ. ΡΟΔΟΥ: Μπεκιάρης, Γιώργου, Διακοναστάσης, Στεφανάκης, Ευσταθίου, Γεωργάς, Κόκκινος, Καλογερόπουλος, Αναγνωστίδης, Στασινός.

Δ.Ο.Υ. ΕΥΒΟΙΑΣ/ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Μύρκος, Τσικούνας, Τσούμαρης, Αναγνώστου, Λιάσκος, Καράμπελας, Έλληνας, Γεροδήμος, Νίκας, Συρινάκης, Κύρου, Μακρής.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments