Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο!”

“Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο!”

0
Dodekanisos

Με αφορμή την εξαιρετική πορεία του Ακουσίλαου Φανών ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας (σε ισοβαθμία με τον Άγιο Ισίδωρο) μίλησε στο news12 ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Σέντης.

Ο 24χρονος μέσος μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, μίλησε επίσης για το άριστο κλίμα που επικρατεί στους «πράσινους», αλλά και για το ποιες ομάδες του ομίλου έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα.

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας του Ακουσίλαου:

«Ο στόχος της ομάδας από την αρχή της φετινής σεζόν δεν ήταν η άνοδος. Οι άνθρωποι της διοίκησης ήθελαν να κάνουμε μια δυνατή ομάδα που θα κάνει μια καλή πορεία και θα παραμείνει σχετικά εύκολα στην κατηγορία. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά και βρισκόμαστε στην πρώτη θέση μαζί τον Άγιο Ισίδωρο ο οποίος επίσης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια και ευελπιστούμε το καλύτερο δυνατό, ωστόσο ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για το ποιες ομάδες έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα:

«Σίγουρα σχεδόν όλες οι ομάδες του ομίλου είναι δυνατές. Θεωρώ αυτές που θα αντέξουν και θα έχουν διάρκεια είναι, πέραν της ομάδας μου, ο Άγιος Ισίδωρος που είναι μια έμπειρη ομάδα, ο ΑΣ Τήλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην κατηγορία και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές παίζουν χρόνια μαζί. Αλλά και ο Ηρακλής Λάρδου που αν και δεν έκανε τόσο δυνατό ξεκίνημα, πιστεύω θα ανακάμψει και θα ανεβεί βαθμολογικά».

Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση και τον κόσμο για την μεγάλη στήριξή τους:

«Ο Ακουσίλαος διαθέτει μια εξαιρετική διοίκηση η οποία είναι από την αρχή κοντά μας και προσέχει να μην μας λείψει τίποτα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ερασιτεχνική ομάδα και νομίζω ότι τα καλά αποτελέσματα οφείλωνται και σε αυτό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που γεμίζει το γήπεδό μας δίνοντάς μας δύναμη και θετική ενέργειά. Γενικά στον σύλλογο υπάρχει «υγεία» και αυτό φαίνεται».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments