Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Προσγείωση στο Αιγάλεω για τη Ρόδο, ήττα με 3 – 1

Προσγείωση στο Αιγάλεω για τη Ρόδο, ήττα με 3 – 1

0
φωτογραφία: mikriliga.com
Dodekanisos

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Ρόδος. Οι «πράσινοι» δέχθηκαν τρία τέρματα στο Αιγάλεω και έχασαν με 3 – 1, έχοντας όμως για μια ακόμα φορά ορισμένα παράπονα για τη διαιτησία. Εστιάζονται κυρίως στη φάση του δεύτερου πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι ήταν μια άδικη απόφαση. Παράλληλα είχαν την ατυχία να χάσουν από νωρίς τον Καραγεώργη ο οποίος τραυματίστηκε στο 16’ και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Αλλά και στο 31’ αποχώρησε τραυματίας και ο Νικολόπουλος. Και τα δυο αυτά περιστατικά σίγουρα επηρέασαν τη λειτουργία αλλά και την ψυχολογία της ομάδας.

Στο 20’ ο Τριμμάτης δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Καψάλη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσιλιγκίρης και έκανε το 1 – 0. Τα «ελάφια» βρήκαν τον τρόπο τρόπο και έφθασαν στην ισοφάριση στο 49’, έστω και με αυτογκόλ του Παναγιώτου (1 – 1). Στο 65’ ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι για το Αιγάλεω (μετά από μαρκάρισμα του Θεοδωράκη στον Αρναρέλλη) με τη Ρόδο να διαμαρτύρεται. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αρναρέλλης κάνοντας το 2 – 1. Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε ο Τριμμάτης με κοντινό σουτ στο 70’.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος (89′ Καλύβας), Παπανικόλας, Λάσκαρης, Τσίτσαρης (76′ Πιαστόπουλος), Τριμμάτης (89′ Σταματάκης), Αρναρέλλης (89′ Καββαδίας), Τσιλιγκίρης, Καθάριος (69′ Βουκελάτος)
ΡΟΔΟΣ: Θεοδωράκης, Μάρκοβιτς, Μακρυδημήτρης, Παπάζογλου, Σαάντο, Μίγγος (74′ Σουλάι), Μαρκόφσκι, Καραγεώργης (16′ λ.τ Νικολόπουλος (33′ λ.τ Τσάβες), Καψάλης, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης (74′ Βουργουντζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments