Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πρόκριση στο …ρελαντί! (pics)

Πρόκριση στο …ρελαντί! (pics)

0
6
Dodekanisos

Εύκολη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της Δωδεκανήσου πανηγύρισε ο Ιάλυσος. Η ομάδα του Μίλτου Γκόφα κέρδισε σήμερα στο «Οικονομίδειο» στο ρελαντί οτον ΑΕΡΑ με 3 – 0 και έτσι θα διεκδικήσει το τρόπαιο του κυπελλούχου της Δωδεκανήσου. Οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης ενώ «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα τρία τους τέρματ5α. Διαβάστε το φιλμ του αγώνα, όπως αυτό αποτυπώθηκε στο live του news12.

ΓΚΟΛ: Στο 3′ ο Φονσέκα έκανε το σουτ από καλό σημερίο, ο τερματοφύλακας του ΑΕΡΑ απόκρουσε αλλά η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε στον Κοιλιάρα που με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0).
Στο 11′ μετά από μπροστινή μπαλιά και λάθος στο χώρο της άμυνας, ο Μασάδο βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχειρήθηκε εξουδετερώθηκε από τον Α. Χειμώνεττο.
Στο 12′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα και ο Φονσέκα έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΕΡΑ μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 22′ ο Χατζηκοσμάς έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή. Έκανε τη συρτή σέντρα στον αφύλακτο Μαρίνου που σούταρε δυνατά αλλά ο Ττζβετκόφκσι απόκρουσε. Στη συνέχεια η μπάλα πήρε ύψος και έφθασε στον Φονσέκα που έκανε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Βούλγαρος τερματοφύλακας του ΑΕΡΑ μπλόκαρε τη μπάλα.
ΓΚΟΛ: Στο 25′ ο Κασιώτης έχασε τη μπάλα από τον Φονσέκα. Ο Βραζιλιάνος έκανε τη σέντρα προς τον Κοιλιάρα μέσα στην περιοχή ο οποίος αφού κοντρόλαρε τη μπάλα με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 0.
ΓΚΟΛ: Στο 31′ πολύ ωραία προσπάθεια του Χατζηκοσμά από τα δεξιά ο οποίος έκανε θαυμάσια πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Κοιλιάρα. Αυτός προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Μαρίνου ο οποίος από κοντινή απόσταση με σουτ δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 3 – 0.
Στο 42′ ο Κοιλιάρας επιχείρησε ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 60′ ο Ρεκλείτης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φονσέκα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Τζβετκόφκσι που ήταν σωστά τοποθετημένος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 72′ ο Καρπαθάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Τζβετκόφσκι κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.
Στο 79′ μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Λύρα από τα δεξιά και απόκρουση της άμυνας, ο Σταυλάς έκανε το σουτ πάω στην κίνηση από το ύψος της περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 86′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Μαθιός πάσαρε σε θ΄ση φπορ στον Λύρα ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κόκκαλης, Δουλγέρης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Α. Χειμωνέττος, Σταυλάς, Κ. Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Καρπαθάκης, Μαρίνου, Χατζηκοσμάς (46′ Mαθιός), Φονσέκα (66′ Λύρας), Ρεκλείτης, Κοιλιάρας (58’ Βολονάκης)
ΑΕΡΑ: Τζβετκόφσκι, Μαλλιάκας, Επιφάνης (78′ Παπαβασιλείου), Πάλλας, Κασιώτης, Κατσαρής, Ευαγγελίδης (65′ Ροκάϊ), Καντιμοίρης, Τομάζος, Μασάδο (54′ Λαουδίκος), Πλύγκος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/ialisos/ialisos_aera_kipello] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments