Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πρόκριση με πολλούς νεαρούς!

Πρόκριση με πολλούς νεαρούς!

0
rodos oloi
Dodekanisos

Την πρόκριση της –όπως αναμενόταν- στην 3η φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου εξασφάλισε σήμερα η Ρόδος η οποία επικράτησε μέσα στην Τήλο του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου με 5 – 2. Πλέον οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αγώνα Ροδιακού Κλεόβουλου για να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Τα «ελάφια» παρουσίασαν μια διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών. Μόλις στο 3’ ο Παυλίδης με πλασέ έκανε το 0 – 1 και στο 8’ ο Ζωάννου με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0 – 2. Στο 44’ ο Παυλίδης και πάλι με πλασέ έκανε το 0 – 3 και στο 55’ ο Βασιλόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει, πέτυχε αυτογκολ και το σκορ έγινε 0 – 4. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 57’ (1 – 4) με τον Ηρακλή Σακελλάρη ο οποίος έκανε ατομική προσπάθεια και πλασέ και στο 74’ μετά από σέντρα του Φιλιππάκου, ο Ζωάννου με πλασέ πέτυχε το 1 – 5. Το τελικό 2 – 5 διαμόρφωσε στο 80’ ο Οίκουτας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μόσχου στην μεγάλη περιοχή.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Κασιώτη (Τσέτσος, Μπέκας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Κωστής, Βασιλόπουλος, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Κωστίδης (65’ Οικονόμου), Χριστοφής, Νικολλής (75’ Ξύπας), Οίκουτας, Μόσχου, Σακελλάρης Ηρ., Σαμπάνης (39’ λ.τ. Ορφανός)
ΡΟΔΟΣ: Τσουρούτης, Καντιμοίρης Σταμάτης, Κακαζούκης, Γκάϊδας, Θεοδοσίου (80’ Ιμεραλιλάϊ, Μπιγκό, Χατζηλιόντας (56’ Κρητικός), Παυλίδης, Φιλιππάκος, Αμανατίδης (75’ Ορφανίδης), Ζωάννου
-Η διοίκηση της Ρόδου θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον ΑΣ Τήλος για την άριστη φιλοξενία και του εύχεται τα καλύτερα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments