Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πρόκριση για τον Ιάλυσο

Πρόκριση για τον Ιάλυσο

0
Dodekanisos

Την πρόκριση στην γ’ φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πανηγύρισε ο Ιάλυσος, ο οποίος επικράτησε με σκορ (3-4) των μαχητικών Ατρομήτων Ρόδου.

Οι “ερυθροκίτρινοι” ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο να πετύχουν αρκετά τέρματα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 14′ όταν ο Σπάρταλης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Μπεγκλετζή, όμως το πλασέ του απομακρύνθηκε από τον Θαρρενάκη. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 23′ όταν ο Σπάρταλης κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Θαρρενάκη για το (0-1). Στο 28′ μετά από ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Βλάχο και Σπάρταλη, ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το (0-2). Οι παίκτες του Ιάλυσου κατάφεραν να βρουν δίχτυα και στο 35′ και πάλι με τον Παναγιώτη Σπάρταλη, ο οποίος με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (0-3). Το (0-4) πέτυχε στο 41′ ο Βλάχος με κοντινό πλασέ. Το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Τερζίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-4). Το πέναλτι κέρδισε ο Φουντουραδάκης από τον τερματοφύλακα Σπανό.

Στην επανάληψη ο “τοξοβόλος” έριξε τον ρυθμό με αποτέλεσμα οι φιλόδοξοι ποδοφαιριστές του Παναγιώτη Ζούνη να γίνουν απειλητικοί. Στο 56′ έπειτα από λάθος του Σπανού, ο Μαγιόγλου με κοντινό πλασέ μείωσε σε (2-4), ενώ στο 90′, έπειτα από παράλληλη πάσα του Κψαλάκη, και πάλι ο Μαγίογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό (3-4).

Συνθέσεις:

ATΡΟΜΗΤΟΙ ΡΟΔΟΥ: Θαρρενάκης, Καστρινάκης (82′ Τυπάλδος), Φουντουραδάκης (80′ Συμεωνίδης), Τερζίου, Φλάγκος, Κυρίτσης (46′ Κασσανής), Δουκίσης, Μαγιόγλου, Ταρατίτας, Παραστατίδης, Γανωτάκης.

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Σπανός, Αρέτογλου, Σταυλάς, Νικήτας, Καραμανώλης, Αζεμάι (77′ Λιαμής), Μαντικός, Σπάρταλης (83′ Μοϊσάκος), Μπεγκλετζής, Βλάχος (80′ Μάκρας), Δήμας (68′ Ρεκλείτης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments