Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Προγραμματίσετε σωστά τις πρώτες σας διακοπές με το μωρό σας

Προγραμματίσετε σωστά τις πρώτες σας διακοπές με το μωρό σας

0
Dodekanisos

Το να φύγετε μακριά με το μωρό σας μπορεί να είναι μια σπουδαία εμπειρία. Αλλά πρέπει να το προγραμματίσετε προσεκτικά. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

Τι να πάρετε μαζί σας
Ρούχα και πάνες

Θα χρειαστείτε αρκετά ρούχα για το μωρό σας για το διάστημα που θα λείψετε, καθώς και μια αλλαξιά ρούχα για τον εαυτό σας. Ετοιμάστε ελαφριά πράγματα, καθώς είναι ευκολότερο να αγοράσετε καινούργια ρούχα όταν φτάσετε εκεί παρά να τα κουβαλάτε μαζί σας σε όλη τη διάρκεια των διακοπών. Πάρτε τουλάχιστον ένα ή δύο ζευγάρια παντελόνια και μπλούζες σε περίπτωση που το μωρό σας αρρωστήσει ή φτύσει στα ρούχα του. Και μην ξεχάσετε τις πάνες και τα μαντηλάκια – πιθανώς θα χρειαστείτε περισσότερα από το κανονικό, επειδή τα μωρά έχουν μεγαλύτερες κινήσεις του εντέρου από τους ενήλικες.

Βρεφικός εξοπλισμός

Πάνες (για τις αλλαγές πάνας). Θα χρειαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερες, γι’ αυτό πάρτε περισσότερες από όσες νομίζετε ότι θα χρειαστείτε. Θυμηθείτε να πάρετε μερικά εφεδρικά σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με την προμήθεια όσο λείπετε.

Μαντηλάκια και σαλιάρες – μίας χρήσης και πλένονται. Τα μαντηλάκια μίας χρήσης είναι χρήσιμα αν το ξενοδοχείο δεν τα παρέχει- ωστόσο, τα μαντηλάκια και οι σαλιάρες https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/bibs-burps/  που πλένονται είναι καλύτερα για το δέρμα του μωρού σας επειδή δεν περιέχουν χημικά ή αρώματα. Τα μαντηλάκια που πλένονται μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό διαρροών και ακαθαρσιών γύρω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου (όχι στα χαλιά).

Παιδική πούδρα – πάρτε μαζί σας ένα μικρό δοχείο πούδρας, ώστε να μπορείτε να ξεσκονίζετε τον ποπό του μωρού σας πριν από την αλλαγή πάνας, αν χρειαστεί (ειδικά όταν αλλάζετε τη νύχτα). Η βρεφική πούδρα είναι επίσης χρήσιμη εάν το μωρό σας έχει ερεθισμένο πισινό από πολύ ήλιο ή ζέστη (π.χ. εάν έχει καθίσει όλη μέρα στο κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς να κινείται πολύ). Ένα πατάκι αλλαγής – είναι απαραίτητο για την αλλαγή πάνες μακριά από το σπίτι. Θα πρέπει επίσης να πάρετε μαζί σας μια μεγάλη πετσέτα ή κουβέρτα για να την απλώσετε στο έδαφος, ώστε το μικρό σας να μην λερωθεί πολύ όταν το αλλάζετε έξω. Μην ξεχάσετε τις πάντες κούνιας https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/pillows-bumpers/ .

Εξοπλισμός σίτισης

Εάν το μωρό σας τρέφεται με μπιμπερό ή στήθος, τότε πάρτε μαζί σας αρκετά μπιμπερό ή θηλές, φόρμουλα και εξοπλισμό αποστείρωσης, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα να ταΐσετε το μωρό σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Πάρτε επίσης μαζί σας ένα σετ αποστείρωσης σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο στο μέρος που θα πάτε.

Επίσης μην ξεχάσετε μερικά παιχνίδια ή βιβλία για λόγους ψυχαγωγίας, ειδικά αν πετάτε, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει να περάσει η ώρα και για τους δυο σας. Φυσικά τα φάρμακα του μωρού, αν χρειάζεται, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά για τη διάρκεια του ταξιδιού σας και ότι είναι πάντα σε απόσταση αναπνοής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments