Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πρέπει να γυαλίζει το μάτι μας!»

«Πρέπει να γυαλίζει το μάτι μας!»

3
xastalis2
Dodekanisos

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας του Απόλλωνα Απολλώνων αλλά και για πολλά ακόμα μίλησε στην εκπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM ο προπονητής της ομάδας των Απολλώνων Χρυσόστομος Χάσταλης. Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Αναγκάστηκα να προσαρμοστώ στις συνθήκες της ομάδας, στο υπάρχων υλικό παρόλα αυτά δεν αποτελεί δικαιολογία, ήξερα που πήγα και σίγουρα τα έως τώρα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν την προσπάθεια των παιδιών, ελπίζω στο άμεσο μέλλον αυτό να αλλάξει. Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα επικεντρώνεται στην ψυχολογίας της ομάδας>>.
Πόσο καταδικαστική μπορεί να είναι η πρόσφατη ήττα από την Δόξα:
«Δεν είναι καταδικαστική, σίγουρα όμως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τα εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι, μας έλειπε το πάθος και η αποφασιστικότητα. Αν δεν έχεις πάθος τουλάχιστον στην έδρα σου δεν έχεις και ελπίδα να μείνεις στην κατηγορία.
Ήμασταν πολύ αγχωμένοι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, πρέπει να μαζέψουμε ακόμα 15 βαθμούς. Πιστεύω πως η ποιότητα υπάρχει αλλά πρέπει να έρθουν 1-2 καλά αποτελέσματα πρώτα».
Από που προκύπτουν οι 15 βαθμοί:
«Θεωρώ πως εκεί θα είναι το όριο βλέποντας το δικό μας πρόγραμμα και του Καλυμνιακού, πιστεύω μεταξύ μας θα κριθεί η παραμονή αφήνοντας ένα μικρό ενδεχόμενο ανακάμψεις του Ανταγόρα, από τις υπόλοιπες δεν θα έχουν πρόβλημα όπως Ηρακλής Λάρδου και Δόξα Ψίνθου που έχει σωθεί. Μιλώντας μαθηματικά και βλέποντας το δικό μας πρόγραμμα και του Καλυμνιακού κάπου εκεί θα πάει στους 30 βαθμούς».
Για τα επόμενα δύσκολα ματς που έρχονται:
«Με εξαίρεση τον Διαγόρα που είναι μια κλάση παραπάνω όλα τα υπόλοιπα πρέπει να χτυπήσουμε στα ίσια και να μαζέψουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Κανείς δε θέλει να πάει να παίξει ένα παιχνίδι παραμονής στην Κάλυμνο με τον Καλυμνιακό, αλλά και να συμβεί αυτό δε θα πάμε για να το χάσουμε. Σίγουρα θα πρέπει να έχουμε κάνει μια …καβάτζα βαθμών ώστε να μην γίνει κάτι τέτοιο και να είμαστε πιο άνετοι. Πιστεύω μπορούμε να ανακάμψουμε».
Αν τα εντός έδρας θα είναι το κλειδί της παραμονής:
«Γενικά ξέρουμε τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο προς το τέλος των πρωταθλημάτων όσον αφορά τις ομάδες που θα είναι βαθμολογικά αδιάφορες και πως θα αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με ομάδες με κίνητρο, χωρίς να υπάρχει κάτι πονηρό σε αυτό. Υπάρχουν παίχτες που είναι και φίλοι μεταξύ τους και παίζουν σε αντίπαλες ομάδες. Σίγουρα αν είσαι αδιάφορος επηρεάζεσαι. Πρέπει να αρχίσει να …γυαλίζει το μάτι της ομάδας αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία».
Για τη …μάχη παραμονής με τον Καλυμνιακό:
«Έχει ένα πλεονέκτημα, ότι έχει κάνει το ρεπό του σε αντίθεση με εμάς. Εμείς έχουμε το εξ αναβολής με την Α.Ε.Λέρου που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί τα παιδιά της Λέρου δεν έχουν να χάσουν κάτι».
Πότε θα διεξαχθεί το εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Α.Ε.Λέρου:
Εμείς δικαιολογημένα έχουμε παράπονο γιατί πήγαμε και παίξαμε στην Αντιμάχεια με 11 ποδοσφαιριστές σε ένα παιχνίδι που χάθηκε στη λεπτομέρεια, είμασταν πολύ καλοί. Κανένας δε ξέρει πως αν <<κατεβαίναμε πλήρεις τι θα είχε γίνει. Εμείς θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι. Ο Ανταγόρας με τις ίδιες συνθήκες με εμάς δεν
ήρθαν να παίξουν. Προφανώς οι άνθρωποι είχαν πρόβλημα. Εμείς κακός κατά τη γνώμη μου πήγαμε και παίξαμε με 11 παίχτες. Ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον της ομάδας του και εμείς το δικό μας. Στη Λέρο θα πάμε όταν είμαστε έτοιμοι και σίγουρα πρέπει να είναι γρήγορα. Δε μπορούν κάποιοι παίχτες μας να αφήσουν τις δουλειές τους καθημερινή και να πάνε στη Λέρο, πρέπει να υπάρξει συντονισμός»>
Για τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία:
«Πιστεύω πως ο Κλεόβουλος δε θα έχει πρόβλημα να μείνει. Ακόμα και με 21 βαθμούς, έχει το εξ αναβολής με τη Λέρο στην έδρα του είναι και η ποιότητα της ομάδας τέτοια, δε θα κινδυνέψει. Το ίδιο και για τον Διαγόρα Βατίου. Οι ομάδες που κερδίζουν τα παιχνίδια που πρέπει δε θα έχουν θέμα παραμονής. Ο Διαγόρας έχει πάρει όλα αυτά τα παιχνίδια και δείχνει μια σταθερότητα. Εμείς αν είχαμε κερδίσει τα Μαριτσά και την Ψίνθο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».
Για τον παράγοντα τύχη:
«Παίζει ρόλο πάντα και η τύχη πως θα βρεις κάποιες ομάδες π.χ. τον Ηρακλή Λάρδου τον αντιμετωπίσαμε πλήρως ενισχυμένο, είχε αποκτηθεί ο Ζουρούδης και ο Ευαγγελίδης, είναι διαφορετικό να παίζεις με μια ομάδα που έχει ελλείψεις».
Για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με τη Δόξα Ψίνθου:
«Δεν μπορεί να είσαι ευχαριστημένος όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο παίχτης της Δόξας γιατί την χειρονομία την έκανε μπροστά στον βοηθό. Φυσικά δεν δικαιολογείται καμία εισβολή και καμία χειροδικία. Δεν θέλω να λέω ψέματα, ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο, όμως δεν ξέρω αν χτυπήθηκε κάποιος. Όσο και αν προκάλεσε δεν πρέπει να εισβάλεις μέσα στο γήπεδο, δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει όλο αυτό, πρέπει να μένουν μακριά από τα γήπεδα».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ilias
ilias
8 years ago

ετσι οπως ανεβηκατε ετσι θα πεσετε,υπαρχει θεος.δεν ειναι ο @@@@@@@ στη α’ να σας δωσει κανενα βαθμο.

antikeimenikos
antikeimenikos
8 years ago

ta kalitera logia eipe gia tis adiafores omades poy tha antimetopisi tixaio????

Κωστας
Κωστας
8 years ago

Γλυψε, γλυψε, κατι θα μεινει στο τελος…