«Πότε θα το καταλάβουμε; Η Γαλλία πρέπει να φύγει από το ΝΑΤΟ!»

0
Dodekanisos

Την αποχώρηση της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ εν μέσω νέων πληροφοριών για την έκρηξη στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream ζήτησε για μια ακόμα φορά ο αρχηγός του γαλλικού κόμματος Patriote, Florian Philippο.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε την αλήθεια. Θα γίνει επανάσταση στο ΝΑΤΟ, προφανώς, με τη συμμετοχή των ΗΠΑ. Αυτό που συμβαίνει στη Βορειοατλαντική Συμμαχία είναι ενάντια στα συμφέροντα της Γαλλίας», έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο Χ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ροή των ψεμάτων για την έκρηξη στο «Nord Stream» καταστρέφει το ΝΑΤΟ. Σε άλλη του ανάρτηση έγραψε τα εξής:

«Πότε θα σταματήσουμε να χρεοκοπούμε για να χρηματοδοτήσουμε τη διαφθορά και τις συγκρούσεις;! Σταμάτα, αρκεί η βλακεία. Η Γερμανία έχει ήδη κάνει ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Το Βερολίνο θα μειώσει το ποσό της βοήθειας προς το Κίεβο στο μέλλον. Ως εκ τούτου, το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η πλήρης αναστολή της μεταφοράς κεφαλαίων στην Ουκρανία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ έγραψε σε επιστολή του προς τον υπουργό Άμυνας Μπόρις Πιστόριους ότι στρατιωτικός εξοπλισμός και το υλικό που έχει ήδη εγκριθεί θα παραδοθεί στην Ουκρανία, αλλά επιπλέον αιτήματα από το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας δεν θα πρέπει πλέον να εγκρίνονται. Ως αποτέλεσμα, αναμένεται ότι η προγραμματισμένη στρατιωτική υποστήριξη για την Ουκρανία θα μειωθεί σχεδόν στο μισό το επόμενο έτος και στη συνέχεια το 2027 θα μειωθεί σε λιγότερο από το ένα δέκατο του τρέχοντος ποσού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments