Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πως γίνεται η εγγραφή στο Galis Basketball Camp

Πως γίνεται η εγγραφή στο Galis Basketball Camp

0
Dodekanisos

Η εγγραφή στο GALIS BASKETBALL 3on3 γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Αίτηση Συμμετοχής» στην ιστοσελίδα www.galisbasketball.gr έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας γίνεται μια φορά για κάθε ομάδα, από τον εκπρόσωπο και αρχηγό της. Εναλλακτικά, η εγγραφή μπορεί να γίνει στο κιόσκι της Πλατείας Κύπρου, που θα στηθεί από της 5 Ιουνίου, συμπληρώνοντας τη έντυπη φόρμα συμμετοχής. Οι διοργανωτές θα δεχθούν μέχρι και 80 συμμετοχές, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλό θα είναι να δηλώσουν έγκαιρα το «παρών» στο τουρνουά.
Η συμμετοχή μίας ομάδας επικυρώνεται ύστερα από την:
1.Συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων στην ηλεκτρονική φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής » ή στην έντυπη φόρμα συμμετοχής στο κιόσκι της Πλατείας Κύπρου.
2.Κατάθεση συνολικού ποσού εγγραφής στον λογαριασμό του συλλόγου στην τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ: GR 0201713880006388030020821, με αιτιολογία το όνομά σας και το ΑΦΜ σας. Αν μία ομάδα δηλώσει 5 άτομα, οφείλει να πληρώσει και για τα 5 άτομα, ακόμη και αν συμμετέχουν τελικά 3 ή 4 άτομα. Αν μία ομάδα πληρώσει για 5 άτομα και τελικά συμμετάσχουν λιγότερα, οι διοργανωτές δεν υποχρεούνται να επιστρέψουν χρήματα στους συμμετέχοντες.
1.Το κόστος για κάθε παίκτη είναι 10 €.
2.Ταυτοποίηση στο κιόσκι της Πλατείας Κύπρου την ημέρα έναρξης των αγώνων, όπου θα προσκομισθεί η απόδειξη κατάθεσης από τον εκπρόσωπο – αρχηγό της ομάδας και τα εξής έγγραφα για κάθε αθλητή ξεχωριστά:
-Αστυνομική ταυτότητα
-Δελτίο αθλητή ή ιατρική βεβαίωση
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN
Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ γυναικών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ elite ( Επαγγελματιών Αθλητών )
Υπολογισμός ηλικιακού
Ανώτατο όριο συμμετοχών είναι 80 ομάδες για όλες τις κατηγορίες. Ο ηλικιακός υπολογισμός για να οριστούν οι κατηγορίες υπολογίζεται με βάση το έτος γέννησης του παίκτη και το έτος που πραγματοποιείται το τουρνουά. Στις κατηγορίες U12,U15 και U18 ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της ομάδας ορίζει την κατηγορία που θα συμμετέχει η ομάδα του. Δηλαδή εάν ένας παίκτης μικρότερης ηλικίας επιθυμεί να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία, μπορεί. Δεν μπορεί να παίξει μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης σε μικρότερη κατηγορία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments