Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύ σκληρός για να… πεθάνει ο Αστέρας Μ.!

Πολύ σκληρός για να… πεθάνει ο Αστέρας Μ.!

0
vati masari1
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη που τον κρατάει «ζωντανό» στη μάχη της παραμονής πέτυχε  Αστέρας Μ. ο οποίος επικράτησε με 4-2 στου Διαγόρα Β. εντός έδρας και με νίκη την τελευταία αγωνιστική, παράλληλα με ήττα της Δόξας Κ. στα Μαριτσά θα παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς αφού μόλις στο 3΄ ο Πλαγγέντης από κοντά (έπειτα από σουτ του Μίρτσεβ στο δοκάρι) άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 14΄ η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη έκανε δύο τα τέρματα της με ωραίο σουτ του Μίρτσεβ. Οι «κυανόλευκοι» δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στο 18΄ ο Πλαγγέντης έκανε την κάθετη πάσα προς τον Μίρτσεβ και αυτός με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 24΄ κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με την κεφαλιά του Παπουρδάνο σε σέντρα που έκανε ο Αγγελάκης.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη ανέβασε την απόδοσή της και μπόρεσε να μειώσει και άλλο στο σκορ με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Έλληνα στο 68΄ για το 3-2.  Στο 72΄ ο Αστέρας είχε την απάντηση αφού ο Μίρτσεβ σκόραρε (μετά από πάσα του Λούππου) πετυχαίνοντας προσωπικό χατ τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Μαυρουδής, Στεφανάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μήλιος, Κιλασίν Ε. (46΄ Βασιλειάδης), Χατζημανώλης Μ., Κιλασίν Χ., Καλοπήτας, Χατζημανώλης Α., Μίρτσεφ (77΄ Καραγιάννης), Στογιανόφσκι, Λούππος, Πλαγγέντης, Κιλασίν Κ. (66΄ λ.τρ. Κώστας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Τύρελης, Ζερβός, Παπουρδάνος, Πρέτσι, Αγγελάκης, Καπουράνι, Λεσιώβας, Λαζίδης, Κούτσι, Μερκάι, Ζωάννου (58΄ Έλληνας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments