Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμη νίκη του Κλεάνθη

Πολύτιμη νίκη του Κλεάνθη

0
kleanthis dikaio
Dodekanisos

Σημαντική νίκη με 3-2 πέτυχε σήμερα ο Κλεάνθης σε βάρος του Α.Ο Δικαίου, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος BLUE STAR FERRIES. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο οι παίκτες και των δύο ομάδων κατέβαλλαν προσπάθειες για καλό θέαμα και για την νίκη και τα κατάφεραν αποζημιώνοντας τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Παραδεισίου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικές προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 9΄προηγήθηκαν 0-1 με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του νεαρού Τριμμάτη που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ πάσα του Χρήστου Δρόσου. Ο Χατζησουλεϊμάν στο 11΄εξαπέλυσε βολίδα έξω από την περιοχή αλλά ο Χειμωνέττος ακούμπησε όσο χρειάστηκε με τα ακροδάχτυλα την μπάλα που σταμάτησε στην δεξιά συμβολή των δοκών, ακολούθησε η προβολή του Πανόπουλου σε κενή εστία, όμως ο έμπειρος παίκτης αστόχησε. Έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι, στο 20΄ διπλασίασαν(0-2) τα τέρματα τους, όταν ο Χαζτησουλεϊμάν με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Χρήστο Δρόσο, ο οποίος έκανε το κοντρόλ μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 26΄ μπήκαν στο παιχνίδι καθώς στην σέντρα που έκανε ο Γιαννίκος από τα αριστερά, ο Καρίκης από το δεξί δοκάρι έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Γιάννη Καλημέρη που με νέα κεφαλιά-ψαράκι πέτυχε το 1-2 σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη το Δίκαιο πλησίασε το 1-3(47΄) σε λάθος της άμυνας του Κλεάνθη αλλά ο Χειμωνέττος απέκρουσε το κοντινό σουτ του νεαρού Τριμμάτη. Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν, πίστεψαν στην ανατροπή, πίεσαν τον αντίπαλο τους και στο 74΄ οι προσπάθειες τους απέδωσαν καρπούς καθώς ισοφάρισαν 2-2. Ο Σκόρπος εκτέλεσε φάουλ, ο Κώστας Καλημέρης έκανε την πρώτη κεφαλιά για το δεξί δοκάρι όπου βρισκόταν ο Καρίκης που με νέα ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 79΄ το λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Λευτέρης Πλαγγέντης που σχεδόν από την γραμμή του άουτ και δεξιά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ωστόσο στο 90΄το Δίκαιο έφτασε κοντά στο 3-3, όταν ο Πανόπουλος έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Χρήστο Δρόσο που από δύο μέτρα πλάσαρε αλλά ο Χειμωνέττος με φοβερή εκτίναξη κράτησε την νίκη για την ομάδα του.
Διαιτησία Τσοπανάκης-Καρκαλιανίδης-Σάββενας.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος,Γρηγοριάδης(57΄Σιέχ), Πολυμένωφ(66΄Ατσίδης), Καρίκης, Καλημέρης Ι., Γιαννίκος, Σκόρπος, Καλημέρης Κ., Πλαγγέντης Γ.(89΄Μοσκιού), Πλαγγέντης Ελ., Κορκίδας.
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Τσαραπατσάνης, Χατζηφούντας, Κεφαλιανός Ι.(57΄ Βακουφτσής), Μαριάς, Κουρζής (75΄Οικονόμου), Σωτήρη, Φύτας (83΄ Βλαντιμίρωφ), Χατζησουλεϊμάν, Δρόσος Χρ., Τριμμάτης, Πανόπουλος

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments