Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Πολιτιστικοί σύλλογοι: Συνάντηση με τον Δήμαρχο

Πολιτιστικοί σύλλογοι: Συνάντηση με τον Δήμαρχο

0
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 29/03/2018 συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου με τον Δήμαρχο κ. Χατζηδιάκο Φώτη και τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Πρωτογενούς Τομέα, Υποστήριξης Επενδύσεων και Απασχόλησης κ. Πόκκια Γεώργιο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν με τον Δήμαρχο ήταν η ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης χώρων όπου στεγάζονται ήδη οι πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και η εύρεση χώρων για συλλόγους που δεν έχουν στέγη. Για ακόμα μια φορά αναδείχτηκε η αρεστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμαρχο και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, αποτελέσματα της οποίας φαίνονται καθημερινά.

Με τον αντιδήμαρχο συζητήθηκε το θέμα σχετικά με τις παραχωρήσεις των υπαίθριων χώρων όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις των Συλλόγων. Βάση του καινούριου νόμου 4497/2017 προϋποθέτεται μια διαφορετική διαδικασία έγκρισης, η  οποία διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια. Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση βρέθηκε ο ορθός τρόπος ώστε οι σύλλογοι μέλη μας να εφαρμόζουν τις νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου οι εκδηλώσεις τους να  μην διατρέχουν κίνδυνο ακυρώσεων. Ευχαριστούμε και τον Αντιδήμαρχο για την κατανόηση και στήριξη που παρέχει στους συλλόγους μέλη μας.

Το επόμενο διάστημα θα αποσταλεί στους συλλόγους μέλη μας το πλαίσιο εκείνο που πρέπει να ακολουθούσουν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments