Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με το πόδι στο «γκάζι»!

Με το πόδι στο «γκάζι»!

0
digenis parataxi
Dodekanisos

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και τραβώντας το «χειρόφρενο» στο δεύτερο μισό της επανάληψης ο Διγενής επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Νηρέα. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων οι οποίοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν, σχετικά άνετα και χωρίς απώλειες οποιουδήποτε είδους.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 23’ με ωραίο σουτ του Παπσταμάτη έξω από την περιοχή (1-0). Τα γκολ του Διγενή διπλασίασε ο Τζουνάκης με σουτ  στο 32’ μετά από πάσα που δέχθηκε από τον Αμπελά.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους με τον Διγενή να συνεχίζει «φουριόζος» σαι στις αρχές της επανάληψης. Έτσι στο 51’ ο Πλαγγέντης με ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά μετά (57’) με νέο πλασέ «έγραψε» το 4-0 ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μοσκιού στο 63’. Ο Διγενής είχε και άλλες ευκαιρίες με χαρακτηριστικότερο ένα σουτ του Διακάκη στο 90’ που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αξιώτη.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Δουλγέρης, Μπέκας και Σταυλάς

ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Ζαχαρίας (63’ Κούτσι), Μάνο, Μοσκιού, Κώττης, Καρπαθάκης (65’ Χατζηνικόλας), Παπασταμάτης, Τζουανάκης, Πλαγγέντης, Αμπελάς (56’ Αλαχούζος), Διακάκης

ΝΗΡΕΑΣ: Αξιώτης, Καμπούρης (65’ Ζούνης Φ.), Στούρης, Καβάζης, Κοκκάρης, Σινάνι (76’ Ζούρδης Μ.), Παπανικολάου, Μοσκιού, Ραφτόπουλος (71’ Αναγνώστου), Παπαγεωργίου, Σταυλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments