Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πλησίασε την κορυφή ο Άρης

Πλησίασε την κορυφή ο Άρης

0
Dodekanisos

Τη νίκη με σκορ (2-0) επί του Διγενή Κοσκινού πανηγύρισε ο Άρης Αρχαγγέλου, ο οποίος μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε στο 4′ για το Διγενή, όταν το δυνατό σουτ του Κετσέ κατέληξε δίπλα από το δοκάρι του Καραγιάννη. Η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους δημιουργήθηκε στο 8′, όταν μετά από σέντρα του πολύ καλού Χατζηλιόντα, ο Μάλλιος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Μανώλαγκας απομάκρυνε εντυπωσιακά. Οι “κιτρινόμαυροι” συνέχισαν να πιέζουν ψηλά τους αμυντικούς του Διγενή, δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη μπήκε “φουριόζα” στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήρθε στο 47′ με τον Μανώλαγκα να απομακρύνει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Χατζηλιόντα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Άρης κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα. Πιο συγκεκριμένα στο 65′ ο Χατζηλιόντας έκανε ωραία προσπάθεια, έβγαλε την σέντρα και ο Μάλλιος με καρφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80′ και πάλι ο Μάλλιος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Χατζηλιόντα.

Συνθέσεις:

AΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Kαραγιάννης, Πομπού, Τσελεπίδης, Ζαρκαδούλας (90′ Μαγιόγλου), Μπαϊρακτάρης, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Χατζηλιόντας, Σακελλάρης (76′ Χατζηνικόλας), Κρεκούκιας (55′ Αξιώτης), Μάλλιος (87΄Θοδωρή).

ΔΙΓΕΝΗΣ: Mανώλαγκας, Τσιπιζίδης (78΄Διακάκης), Σκούμπρος, Νίκας, Κετσές, Τζουανάκης, Μικκιού, Παπασταμάτης, Κώτης (86′ Χατζηνικόλας), Χουτεσιώτης, Καρπαθάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments