Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Πλήρωσε» το κακό πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας!

«Πλήρωσε» το κακό πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας!

0
Dodekanisos

Για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 ο Διαγόρας ηττήθηκε από την Παναχαϊκή με 1-2. Οι Κυανέρυθροι είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο το οποίο διαχειρίστηκαν πολύ καλά οι φιλοξενούμενοι και σημείωσαν τα δυο γκολ τους. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άλλαξαν πρόσωπο εμφανίστηκαν πιο αποφασισμένοι και μείωσαν αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν και άλλο τέρμα. Ενώ την επόμενη αγωνιστική θα παίξει με την πρωτοπόρο του ομίλου, την Καλιθέα.

Το παιχνίδι:

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον Διαγόρα, κεφαλιά του Μανιά στον Τσιαντούλα, αυτός έδωσε στον Λεσάι, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Στο 19′ λεπτό έπειτα από λάθος του Δημητρίου ο Πατρινός απέφυγε τον Γαλάνη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1. Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνα του Γηραιού και ο Καραγιάννης με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.

Πιο καλά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Γηραιός, έπειτα από το κόρνερ του Λεσάι ο Δημητρίου πήρε την κεφαλιά αλλά ο Προύντζος απομάκρυνε επάνω στη γραμμή. Στο 55′ άλλη μια χαμένη ευκαιρία, γύρισμα του Μανωλάκη, προβολή του Τσιαντούλα με την μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Μείωσε σε 1-2 στο 72′ η ομάδα του Ντόστανιτς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Μανιά. Ο Δημόπουλος έβγαλε την μπαλιά με αποδέκτη τον Ταχματζίδη ο οποίος με τον κεφάλι βρήκε τον Μανιά.

Γ. Σ. Διαγόρας : Ράτκο Ντόστανιτς : Γαλάνης, Αρίας (88΄Σταματούλλας), Μανωλάκης, Ματιέβιτς (69’ Δημόπουλος), Δημητρίου, Παπατόλιος, Τσιαντούλας, Μασούρας (69΄ Βολάκης), Λούκιτς (69΄Ταχματζίδης), Λεσάι, Μανιάς

Π.Α.Ε. Παναχαϊκή : Γιάννης Τάτσης : Κολοβούρης, Προύντζος, Μπαξεβάνος, Πετράτος (84΄Ντε Ολιβέιρα), Ζαμόρα, Νάστος (62΄ Μούλντερ), Καραγιάννης, Πατρινός (84΄Χριστόπουλος), Ντε Τόμας (62΄ Πέρεθ), Ζέκοφ, Μασούρας (52΄.τρ. Λιοφάγος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments