Αρχική Επικαιρότητα Πιστοποιητικό εμβολιασμού τώρα και σε μπλούζα

Πιστοποιητικό εμβολιασμού τώρα και σε μπλούζα

0
Dodekanisos

Τα αλλεπάλληλα σκαναρίσματα στα οποία καλούνται οι πολίτες προκειμένου να ψυχαγωγηθούν, να ψωνίζουν ή να δουλεύουν οδηγούν τους πολίτες να λαμβάνουν τα μέτρα τους.

Ο Θανάσης Γιώγλου βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση και… τύπωσε πάνω στη μπλούζα του το πιστοποιητικό εμβολιασμού του κατά του κορονοϊού. 

«Λόγω των πολλαπλών ελέγχων και των μέτρων, τύπωσα το πιστοποιητικό εμβολιασμού στη μπλούζα. Σκέφτομαι να φτιάξω ακόμη 3-4 μπλούζες να τις έχω και να κυκλοφορώ μόνο με αυτές από εδώ και πέρα» ανέφερε χαριτολογώντας, σε πρωινή εκπομπή του AΝΤ1.

Η εκτύπωση της μπλούζας του στοίχισε 20 ευρώ, αφού όπως είπε είναι… μεγάλο μέγεθος.

Μάλιστα, το χρησιμοποίησε ήδη στο γήπεδο 5Χ5 που πηγαίνει ο γιος του. Εκεί το έδειξε στον υπεύθυνο για να μπει στο χώρο, ο οποίος «έμεινε άναυδος».

Ο ίδιος τόνισε ότι «σκανάρεται κανονικά το πιστοποιητικό πάνω στη μπλούζα» ωστόσο δεν έδειξε απόλυτα σίγουρος για το μέλλον καθώς ακόμα δεν την έχει πλύνει για να δει αν αντέχει το πιστοποιητικό. «Την πήρα την Παρασκευή το βράδυ τη μπλούζα, είναι ακόμα πολύ καινούρια. Μόλις την πλύνω και δω τι γίνεται, θα σας ενημερώσω», είπε χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments