Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με πίστη και Παπαδημήτρη πηγαίνει στο Βάτι ο Ηρακλής Μ.

Με πίστη και Παπαδημήτρη πηγαίνει στο Βάτι ο Ηρακλής Μ.

0
iraklis maritson2
Dodekanisos

Με τον Μανώλη Παπαδημήτρη να είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ο Ηρακλής Μαριτσών καλείται να περάσει από το Βάτι όπου τον περιμένει ο αξιόμαχος Διαγόρας Βατίου.

Με πίστη πως θα κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Ά Κατηγορίας ο Ηρακλής Μαριτσών. Η ομάδα του Μιχάλη Πολιά θέλει να αφήσει πίσω της την κακή περσινή πορεία και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αρχής γενομένης από αύριο.

Οι “ροπαλοφόροι” ενισχύθηκαν σημαντικά στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν την δική τους αγωνιστική υπέρβαση. Ο Μιχάλης Πολιάς δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους “κυανέρυθρους” της Νότιας Ρόδου, τους τραυματίες Μπάρτζο, Γιαννακόπουλο και Τσούφιο, ενώ εκτός είναι και ο Ζάζας του οποίου η ελευθέρα δεν έχει φτάσει ακόμα.

Παρ’ όλα αυτά ο νεαρός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μαζί τον πολύπειρο αμυντικό Μανώλη Παπαδημήτρη, ο οποίος πριν λίγες μέρες αποχώρησε από τον Διαγόρα Ρόδου και μετεγγράφηκε στους “πράσινους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments