Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε βαθιά ανάσα ο Ποσειδώνας!

Πήρε βαθιά ανάσα ο Ποσειδώνας!

0
Dodekanisos

Φώναξε… παρών η ομάδα του Ποσειδώνα παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό μέσα στα Μαριτσά (0-1).

Βαθιά βαθμολογική ανάσα κατάφερε να πάρει ο Ποσειδώνας Κ. αφού επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Μ. εκτός έδρας και ατενίζει με αισιοδοξία την παραμονή του στην Α΄  τοπική Κατηγορία. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία ωστόσο δύσκολα έφταναν στην δημιουργία φάσεων μπροστά από τα καρέ του Γαλάνη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να.. χτυπήσουν. Αυτό το κατάφεραν στο 31΄ όταν μετά από μια στημένη φάση πήραν προβάδισμα στο σκορ για το 0-1. Ο Μαντίναος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χριστόπουλος με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1. Δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα οι Μαριτσενοί είχαν δοκάρι σε σουτ του Σκόρπου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη πίεσε αλλά και πάλι οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν λίγες. Αντίθετα το πάθος των Καρπάθιών υπερίσχυσε φεύγοντας από τα Μαριτσά με ένα σπουδαίο τρίποντο.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Λαζός, Μπερδεμπές)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Παπακωνσταντής (71΄ Τσαλώλης), Λενιού, Μπιλιάς, Τσούφιος, Ανδρεόπουλος, Σκόρπος, Βασιλώττος Χ. (62΄ Σαχίνης), Καρίκης, Μπιγκό, Τριχιάς

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Σπανός Ι., Μαντίναος, Τσιαβέλης, Τσιπιζίδης, Καράλης (90΄ Βασιλειώτης), Καουκάκης Χ. (92΄ Καουκάκης Γ.), Κούτουλο, Φράγκος (78΄ Παραγιός), Σπυριδάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments