Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πήρε «διπλό» στη Μαλώνα

Πήρε «διπλό» στη Μαλώνα

0
agios_polivotis
Dodekanisos
Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Πολυβώτης Νισύρου, νίκησε μέσα στη Μαλώνα με 3 – 1 τον τοπικό Άγιο Γεώργιο, σε αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Οι φιλοξενούμενοι αν και ξεκίνησαν νωθρά όντας σε ξένο έδαφος, πολύ γρήγορα βρήκαν τα πατήματα τους και επέβαλλαν τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν να ξυπνάνε λίγο από την “νιρβάνα” τους με αποτέλεσμα να φτάνουν με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ , όμως από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν μόνο μια κατάφεραν να αξιοποιήσουν μειώνοντας το σκορ σε 1-3.

Το φιλμ του αγώνα
10′ Στο “Γ” έβγαλε ο Ρεκούνας το απευθείας φάουλ που κέρδισε ο Χατζηνικολάου και εκτέλεσε ο Σφακιανός.
11′ Μετά από σέντρα του Σκυλλαράκη από δεξιά, ο Φαρμακαλής πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Κετσές είπε “οχι” και απόκρουσε σωτήρια.
16′ Ο Μουσακίνιας ευνοήθηκε από την αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο πολύ καλός Κετσές αρνήθηκε για ακόμη μια φορά.
17′ Ο Χατζηνικολάου Β.Δ. έκλεψε τη μπάλα από τον Καυκάκη και ενώ ήρθε τετ-α-τετ με τον Ρεκούνα πλάσαρε πάνω του χάνοντας την  ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.
20′ Ο Χατζηνικολάου Β.Λ. με δυνατό διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ 0-1.

37′ Ξυστά από το δεξί δοκάρι πέρασε το σουτ του Χαζτηνικολάου Β.Λ. από το ύψος της περιοχής , μετά από πάσα του Φωτεινή.
39′ Ο Ρεκούνας απόκρουσε με αστάθεια το σουτ του Φωτεινή και στην επαναφορά ο Χατζηνικολάου Β.Δ. με δεύτερη σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
43′ Ο Χατζηνικολάου Β.Δ. βγήκε στη αντεπίθεση με τον Χατζησταμάτη να τον παρακολουθεί , αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να ανακόψει το πλασέ του πρώτου με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, 0-2.

46′ Πάνω από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε το δυνατό διαγώνιο σουτ του Κολιάδη έξω από την περιοχή.
51′ Με εντυπωσιακή εκτίναξη εξουδετέρωσε ο Κετσές το φάουλ που κέρδισε ο Χατζημανώλης και εκτέλεσε ο Φαρμακαλής.
66′ Ο Κολιάδης τροφοδότησε τον Φαρμακαλή στα αριστερά, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Σφακιανό να διώχνει στη γραμμή με το πόδι.
72′ Ο Χατζηνικολάου Β.Λ. με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από κάθετη πάσα του Κουλάκη, έκανε το 0-3.

77′ Το 1-3 έγινε από τον Κισσανάκη που έστειλε με το στήθος τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραίο συνδυασμό του Φαρμακαλή με τον Μουσακίνια.

82′ Ο Κισσανάκης έχασε την απίστευτη ευκαιρία να μειώσει κι άλλο το σκορ πλασάροντας πάνω στον Κετσές ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στο τέρμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Φαρμακαλής, Σκυλλαράκης ενώ από τους φιλοξενούμενους δεν υστέρησε κανείς με κορυφαίους τους Κετσέ και Χατζηνικολάου Β.Λ.
Καλή ήταν η διαιτησία του Βαγγέλη Κατσιδώνη και τον «βοηθών» του Λευτέρη Χαρισμανίδη και Κώστα Καραγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
AΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ρεκούνας, Καυκάκης (84′ Κουσουλίνης), Φαρμακαλής, Κούτρης Ν., Κουφός (57′ Κωστοβ), Κολιάδης, Σκυλλαράκης Σ., Μουσακίνιας (87′ Tudoraches), Xατζησταμάτης, Χατζημανώλης, Κισσανάκης.

ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ.: Κετσές, Σφακιανός, Χατζηνικολάου Β.Δ. , Κουκουβίνος (82′ Πειμανίδης), Χαρτοφύλλης Π., Dranga , Χαρτοφύλλης Ν.(74′ Aνδριώτης), Κακιας, Χαζαμπλαδάκης (69′ Κουλάκης), Φωτεινής, Χατζηνικολάου Β.Λ.

Σοφία Κασιώτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments